Varaždin napokon našao žrtvu!

Od četiri utakmice koje su počele u 15 sati, u tri su slavili domaćini, a samo je Lučko uspjelo otkinuti bod, na gostovanju u Šibeniku. U nominalnom zadnjem, 15.

19.11.2011.
19:47
VOYO logo

"Nesretnik" kojemu je mlada i ozlijedama prorijeđena momčad otrgla bodove bio je zaprešički Inter, isti onaj koji je slavio na Poljudu protiv Hajduka samo dva kola ranije. Ovaj put, Varaždin je uhvatio Diva iz predgrađa na spavanju i pobijedio 3:2.

Pogotke za domaće postigli su Tokić u 15., J. Golubar u 32. i D. Glavina 40. minuti, a poraz su umanjili Šćrbec u 45. te T. Šarić s 11 metara u 78. minuti. Slaven Belupo i dalje će čekati na prvu pobjedu u Puli. I u osmom nastupu u istarskoj "metropoli, farmaceuti su ostali bez punog plijena. Žilava i čvrsta Istra 1961 slavila je pobjedu 2:1, a pogotke za Pamićevu momčad postigli su Roce u 5. te Grbić u 37. s bijele točke. Nadu Koprivničancima nakratko je između dva pogotka Istre vratio D. Glavica u 28. minuti, no na tome je i ostalo. Uspješan domaćin bio je i Zadar, koji je u Stanovima s 2:1 svladao Osijek. Posao im je donekle olakšao D. Gavrić koji je isključen potkraj prvog dijela, u 43. minuti. Brojčani nadmoć iskoristili su Con u 46. te Begonja u prvoj minuti sučeve nadoknade, dok je za bijelo-plave smanjio Maglica u posljednjim sekundama utakmice. Ono što je pošlo za nogom Varaždinu, Zadru i Istri, nije Šibeniku. Momčad iz Krešimirova grada na svom je Šubićevcu odigrala 1:1 s Lučkom. Gosti su poveli preko Raka koji je bio precizan s 11 metara u 44. minuti, dok je bod Šibeniku donio Bačelić-Grgić u 50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo