Velike riječi / Varane još u Rusiji kazao Modriću: 'Osvojit ćeš Zlatnu loptu iako nisi osvojio Svjetsko prvenstvo'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Jedan od najboljih na svijetu čestitao je svom suigraču na osvojenoj nagradi

11.12.2018.
9:35
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Raphael Varane je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji rekao Luki Modriću da će osvojiti Zlatnu loptu, iako nije osvojio Svjetsko prvenstvo. Kazao je to Modrić u razgovoru za Telefoot. 

Uz Modrića, Varane je bio jedan od najvećih favorita za osvajanje Zlatne lopte jer je uz osvojenu Ligu prvaka s Real Madridom osvojio i zlato na Svjetskom prvenstvu s Francuskom. On je na kraju završio na sedmom mjestu po izboru France Footballa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je od najboljih na svijetu, čestitao mi je na nagradi i nije bio tužan jer on nije pobijedio. Podsjetio me na svoje riječi iz Rusije", kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luki je čestitao cijeli nogometni svijet pa i šire. Kazao je kako mu je poruku poslao i bivši igrač i trener Real Madrida, Zinedine Zidane

"Imali smo sjajan odnos, Zidane mi je jako pomogao u karijeri", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka nije imao najbolji start u "Kraljevskom klubu", čak je bio proglašen i njegovim najgorim pojačanjem. No, u godinama koje su uslijedile ispisao je povijest. S Realom je osvojio četiri Lige prvaka, a da je ovo njegova godina potvrđuju i sve individualne nagrade koje su pripale upravo njemu. 

Malo je manje poznato da je Real Madrid 2012. godine mogao ostati bez najboljeg veznjaka svijeta jer ga je želio dovesti i francuski PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim uvrijediti PSG ili bilo koji drugi klub, ali kada sam čuo da me želi Real Madrid, oni su za mene bili jedina opcija", otkrio je Luka.

Modrić je odbio francuskog diva, ali PSG tada nije mogao financijski parirati Real Madridu. Tako su se morali zadovoljiti Talijanom Marcom Verrattijem kojeg su za 12 milijuna eura doveli iz Pescare, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo