Kolaps giganta: Potrošili više od Reala i Barçe, a jednako su loši kao lani!

Ponovno nema mira u Manchester Unitedu.

12.1.2015.
12:00
VOYO logo

Kao da poraz od Svetaca nije bio dovoljan, dodatno se za 'aferu' pobrinuo i menadžer Uniteda Louis van Gaal. Tvrdoglavi je Nizozemac odlučio da mu za ovu utakmicu nije potreban Radamel Falcao, skupocjeni napadač koji tjedno na Old Traffordu zarađuje 340.000 eura. Kolumbijac je prošlo ljeto stigao na posudbu iz Monaca za što je United platio 7,6 milijuna eura, a ukoliko ga po isteku sezone bude htio trajno preseliti na Old Trafford morat će na račun Monaca uplatiti još 55 milijuna eura.

Falcao je došao među Crvene vragove kao velika zvijezda, ali teška ozljeda s kojom se borio prošle sezone i jedna lakša iz aktualne, očito su ostavile traga. Zabio je Kolumbijac samo tri gola u novom dresu i nije nimalo impresionirao Van Gaala koji ga je odlučio poslati na tribinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Morate gledati na potrebe momčadi u određenom trenutku. Imali smo puno igrača koji su se vratili nakon ozljede, a Falcao je odigrao pet utakmica u nizu", opravdavao se na konferenciji za novinare Van Gaal čija odluka ipak čudi kad se uzme u obzir da je Falcao bio strijelac u prošlom kolu, a protiv Southamptona se na klupi našlo mjesta za 19-godišnjeg Jamesa Wilsona koji ove sezone nije zabio nijedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, engleski su se mediji odmah raspisali o Falcaovu nezadovoljstvu, a dio njih je izvijestio da je Kolumbijac napustio stadion kad je saznao da ga nema u sastavu. Van Gaal je to demantirao, ali njegov nedjeljni potez svakako dovodi u pitanje ostanak 28-godišnjeg napadača u klubu.

Inače, za Van Gaala je itekako poražavajući podatak da je Manchester United pod njegovim vodstvom osvojio potpuno identičan broj bodova (37) u 21 utakmici kao i lani kada ga je trenirao David Moyes. A još jednom treba podsjetiti da je Nizozemac u pojačanja ulupao 200 milijuna eura...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo