VALVERDE PROKOMENTIRAO NAGRADU U MODRIĆEVIM RUKAMA: / 'Apsurdno!'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mnoge je rasplet biranja najboljeg iznenadio, svakako i Barcinog trenera

4.12.2018.
19:12
AFP
VOYO logo

U ponedjeljak je u izboru uglednog francuskog magazina France Football Luka Modrić dobio 'Zlatnu loptu' koja se dodjeljuje nogometašu godine. Prekinuo je time kapetan hrvatske nogometne reprezentacije deset godina dugu dominaciju argentinskog genijalca Lionela Messija i portugalskog majstora Cristiana Ronalda koji su se smjenjivali na tronu.

Image
FRANCUZI OBJAVILI GENIJALNU VIDEO ANALIZU: /

Stigao odgovor na pitanje koje muči sve one koji sumnjaju u Modrića

Daleko ispred konkurencije

Mnoge je rasplet biranja najboljeg iznenadio. Ima ih koji smatraju da je nagrada trebala otići u ruke nekom svjetskom prvaku, odnosno francuskom nogometašu, neki smatraju da uz žive Messija i Ronalda nitko drugi niti ne može doći u konkurenciju za trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je sa 753 osvojena boda daleko iza sebe ostavio drugoplasiranog Ronalda (478), trećeplasiranog Antoinea Griezmanna (414), a onda i Kyliana Mbappea (347) i petoplasiranog Lionela Messija (280). A baš tek peto mjesto Messija mnogima upada u oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valverde ne može vjerovati

Svakako i Barceloninom treneru Ernestu Valverdu koji ne može vjerovati da je tome tako i čije riječi prenosi Marca u tekstu pod nazivom u kojem je citat 'Čestitamo Modriću, ali apsurdno je Messijevo peto mjesto'.

Kaže Valverde da se neće upuštati u procjene, da on nije taj koji bi sve trebao objašnjavati i da svi imaju pravo na svoje mišljenje. No, dodaje, njihovo je takvo da je peto mjesto Messija - apsurd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo