VALENCIA SPEKTAKULARNIM GOLOM UZELA BOD ATLETICU: / Parejova dalekometna bomba zamrznula Simeoneovu ekipu

Image
Foto: Profimedia, AFP, OSCAR DEL POZO

U drugom poluvremenu gosti iz Valencije su zaigrali puno bolje

19.10.2019.
18:32
Profimedia, AFP, OSCAR DEL POZO
VOYO logo

U drugoj utakmici subotnjeg programa 9. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid i Valencia odigrali su 1-1 (1-0) na Wanda Metropolitano stadionu.

Domaća momčad bila je bolja u prvom poluvremenu i do vodstva stigla u 36. minuti kad je Diego Costa realizirao kazneni udarac. U drugom poluvremenu gosti iz Valencije su zaigrali puno bolje i okrunili svoju nadmoć pogotkom Danija Pareja u 82. minuti iz slobodnog udarca sa 25 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia je utakmicu završila s desetoricom igrača, jer je u prvoj minuti sučevog dodatka isključen Korejac Kangin Lee zbog neopreznog starta.

Image
Foto: Shutterstock Editorial, Profimedia

Diego Costa

Barcelona trenutno vodeća

U prvoj utakmici subotnjeg programa Barcelona je slavila sa 3-0 na gostovanju kod Eibara, a golove su postigli Antoine Griezmann (13), Lionel Messi (58) i Luis Suarez (66). Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je od 79. minute, kad je zamijenio Nizozemca Frenkieja de Jonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je privremeno vodeća sa 19 bodova, jednim više i utakmicom više od Real Madrida. Trećeplasirana Granada ima 17 bodova, a četvrti je Atletico Madrid sa 16. Valencia je na šesto mjestu sa 13 bodova.

U subotu su na rasporedu još dvije utakmice, a sastaju se Getafe - Leganes (18.30) i Mallorca - Real Madrid (21.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo