VAHID HALILHODŽIĆ ŠIRI OPTIMIZAM: / 'Velikan može pasti, Dinamo u Maksimiru može pobijediti Fenerbahče'

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Hladika

'Fenerbahče je u krizi i vjerujem kako Dinamo može iskoristiti ovu priliku koja mu se pruža'

20.9.2018.
10:46
PIXSELL, Zeljko Hladika
VOYO logo

S početkom u 21 sat nogometaši Dinama krenut će u ovosezonski otvarajući ogled Europske lige protiv Fenerbahčea. Najavio ga je za 24sata.hr bosanskohercegovački stručnjak, bivši trener zagrebačke momčadi Vahid Halilhodžić.

"Fenerbahče je u krizi i vjerujem kako Dinamo može iskoristiti ovu priliku koja mu se pruža. Velikan može pasti", uvjeren je znalac koji je s trima reprezentacijama izborio nastup na svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebat će i malo sreće

"Za uspjeh, odnosno taj iskorak u Europi, trebat će i malo sreće. Nadam se da će je Nenad Bjelica imati. Moj je Dinamo bio na korak od europskog proljeća, a i ovaj može doći blizu tog uspjeha. Ja nisam imao sreće, valjda će se sad situacija promijeniti", dodaje prisjećajući se te 2010. godine i utakmica protiv PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za to je tu, Fenerbahče je u krizi o kojoj svjedoče tri poraza u uvodnih pet kola u prvenstvu. Već se pričalo o smjeni trenera Cocua kad je sjela minimalna 1-0 pobjeda kod Konyaspora, a uz pomoć tribina na kojima se očekuje 20-ak tisuća gledatelja Dinamovi nogometaši tu priču mogu aktualizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo