Vaha gospodski spustio Zoranu: 'Pa pogledajte Zidanea...'

Vahid Halilhodžić bio je na papiru najskuplji trener Dinama, ali s obzirom na rezultate Zorana Mamića, pitanje je hoće li tako biti i nakon njegovog mandata.

29.11.2014.
13:49
VOYO logo

"Vidim da je Zoran razočaran. Žao mi je zbog njega i svih navijača jer ovo su utakmice koje Dinamo mora dobivati, a redovito ih gubi. Čini mi se da nije u pitanju voljni moment koliko ta bezidejnost i nemoć. U europskim utakmicama treba organizacija i disciplina. Posebno u obrani. No, Dinamo prima golove koji su tragikomični", izjavio je Halilhodžić u razgovoru za Sportske i dodao:

"Žao mi je Zorana. Mi smo izvanredno surađivali i ostali u dobrim odnosima i nakon mog odlaska iz Zagreba. On zna što ja mislim o svemu tome, a to je da se trenerom ne postaje preko noći. Ima znanja i igračkog iskustva što je dobrodošlo, ali igrač se rađa, a trenerom se postaje. Kada sam se odlučio baviti ovim zanatom otišao sam u sve dijelove Europe i promatrao kako rade vrhunski treneri. Gledao sam najbolje klubove, pričao s Lippijem i upijao. Pa pogledajte velikog Zidanea koji je uzeo Real B i uči se poslu. Trenerski posao je učenje i upijanje. Nogomet od prije dvadeset godina kada sam počeo i danas su razlika kao nebo i zemlja. Kao da sam tada vozio bicikl, a sada moram za volan Mercedesa", pecnuo je Halilhodžić Mamića i prisjetio se svojih dana u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/EBH3k6SPVhQ

"Kada sam došao za trenera Dinama, vidio sam strah u očima tih igrača. Bio je to kompleks koji se trebao razbiti. I bili smo na dobrom putu. Da teren nije bio zaleđen, slomili bismo PAOK u toj utakmici koja je odlučivala o prolasku. Pa Grci su nam uzeli šest bodova iz dva udarac prema golu. I u Solunu smo trebali dobiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo