UZVRAT PROTIV YOUNG BOYSA MOGAO BI PODSJETITI NA STARE DANE: / Švicarce čeka pakao na Maksimiru

Image
Foto: AFP/PIXSELL/Screenshot

Young Boys pokazali su se kao čvrsta momčad, no dojma smo kako je Dinamo ipak bolji

23.8.2018.
9:19
AFP/PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Dinama sinoć su u prvoj utakmici playoff faze Lige prvaka u Bernu protiv Young Boysa, ostvarili aktivan rezultat 1-1. Junak velikog Dinamovog remija bili su Oršić, Hajrović i Kévin Théophile-Catherine, koji su pružili najviše u redovima hrvatskog prvaka.

ŠVICARCI NE PRŠTE OD OPTIMIZMA NAKON PORAZA OD DINAMA: ‘Tko želi među zvijezde mora proći pakao u Zagrebu’

Dinamovci poput Vatrenih

Pohvale idu i treneru Nenadu Bjelici, koji je u momčad usadio karakter, stvario ju je čvrstom, onako kako su to Vatreni radili na SP-u, usudili bi smo se reći. Young Boysi su odlično otvorili utakmicu, poveli u 2. minuti 1-0, nakon pola sata mogli voditi i 3-0, ali su na kraju priče mogli ispasti već u prvoj utakmici da stativa nije zaustavila Hajrovićev udarac, a domaći golman von Ballmoos nešto kasnije nije fantastično obranio Oršićev udarac za konačnu kapitulaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je kako su Modri bolji

Young Boys pokazali su se kao čvrsta momčad, no dojma smo kako je Dinamo ipak bolji, a to ima veliku priliku pokazati sljedećeg tjedna na punom Maksimiru. Dinamo pred svojim navijačima ima veliku priliku proći među elitu. Vjerujemo kako će zagrebački ljubitelji nogometa znati prepoznati važnost utakmice i nakon puno vremena konačno napuniti Maksimir. Young Boys nisu neprelazni, vidjeli smo jučer da se s njima može, koliko god se oni brusili na zagrebački sastav, u plavom paklu neće moći.

Na Hapoel i otvaranje sezone došlo gotovo 10.000 gledatelja, i to u jeku godišnjih odmora, kad je više od pola grada na moru, pa na Astani je bilo više od 11.000 iako je dvoboj bio riješen u Kazahstanu. Da, mogao bi uzvrat protiv Young Boysa mogao podsjetiti na neke stare dane kad je Maksimir bio krcat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, nogometna euforija opet je u Maksimiru. Ovaj put Liga prvaka iščekuje se nekako kao u one dane prije Malmöa, kada se nakon 12 godina vratio među elitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Strašno sam ljut'

"Strašno sam ljut zbog načina na koji smo primili pogodak. Mislim, toliko prilika i ti odigraš samo 1-1. Da se igrati protiv Dinama, ta momčad uopće nije bolja od nas. Ovaj rezultat njima ide više na ruku nego nama, ali vjerujem da ćemo proći u Zagrebu", rekao je kapetan Young Boysa Steve von Bergen, prenosi službeni BSC Young Boys na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo zaslužili primiti taj gol

Trener momčadi Seonae istaknuo je na presici:

"Nismo zaslužili primiti taj gol u prvom poluvremenu jer smo bili puno bolja momčad od Dinama. No, u nastavku je Dinamo imao nekoliko jako dobrih prilika. Odlični su iz kontri, znali smo da će tako igrati. Nismo pobijedili goste, ali ja na ovu utakmicu gledam kao čašu koja je dopola puna, a ne dopola prazna", rekao je trener Gerardo Seoane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo