PANIKA NA RUJEVICI / Užurbani šoping u Rijeci: Postoji li plan za dovođenje hrpe igrača pet minuta do 12?

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Jesu li ovo prava pojačanja i dobri panični potezi Rijeke tek treba vidjeti

1.9.2022.
14:37
Goran Kovacic/Pixsell
VOYO logo

HNK Rijeka je zadnjeg dana prijelaznog roka bila jako aktivna. Ostali klubovi su većinom mirovali, a na Rujevicu je stiglo čak pet novih igrača. Situacija u klubu ni malo ne sluti na dobro, a pitanje je koliko će se problema riješiti šopingom iz očaja u pet do 12. Momčad Fausta Budicina se trenutno nalazi na posljednjem mjestu ljestvice, a očekuje ju težak raspored i utakmice protiv Dinama, Osijeka i Hajduka.

Image
OPASNA IMENA /

Ovo je najbolja HNL momčad ljetnog prijelaznog roka: Bi li se mogli potući za trofeje?

Image
OPASNA IMENA /

Ovo je najbolja HNL momčad ljetnog prijelaznog roka: Bi li se mogli potući za trofeje?

Da bi sve išlo željenim smjerom momčad je potrebno stvarati planski, a to je zadatak sportskog direktora kojeg Riječani trenutno nemaju. Znamo da je Robert Palikuča pa podnio ostavku prije par dana pa je dobro pitanje tko je te igrače doveo. Tu funkciju je preuzeo Srećko Juričić, legenda kluba koja ima najviše nastupa u dresu Rijeke, no postavalja se pitanje koliko je njegova kupovina bila ciljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panika na Rujevici

Stigli su Marco Djuričin, Gabriel Lunetta, Prince Arthur, Jacoob Aboosah, a Novi list piše kako je dogovoren dolazak Damjana Pavlovića. Od svih navedenih Ganci Prince Arthur i Jacoob Aboosah su totalni anonimci i upitno je imaju li uopće kvalitetu za prvu momčad iako su došli na posudbu što nema puno smisla. Marco Djuričin bi po svemu na papiru trebao biti najveće pojačanje. 29 - godišnji Austrijanac ima dva nastupa za reprezentaciju, u karijeri je igrao za Herthu, Strum Graz, RB Salzburg, Ferencváros, Grasshoppers i Austriju Beč iz koje je stigao na Kvarner.

Gabriel Lunetta je stigao iz Atalante u kojoj je prošao je nogometnu školu, a većinu vremena je proveo na posudbama. Dolazak Damjana Pavlovića se očekuje u narednih par dana, a mladi reprezentativac Srbije igra na poziciji zadnjeg veznog i prošao je školu belgijskog Standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li ovo prava pojačanja i dobri panični potezi Rijeke tek treba vidjeti, no sigurno je kako ovakvih načinom rada Riječani teško mogu parirati u borbi za vrh. Jedna pobjeda odmah mijenja sve jer je razlika između trećeplasiranog Hajduka i posljednje Rijeke samo četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo