ŽELIMO VIŠE / Haris Vučkić nakon loših rezultata Rijeke: 'Reći ću samo da nam on nedostaje'

Image
Foto: screenshot

Rijeka u petak gostuje u Zagrebu protiv Dinama koji će dočekati Riječane u pozitivnoj atmosferi

31.8.2022.
9:32
screenshot
VOYO logo

Nogometaši Rijeke su u velikoj krizi, a nakon šest kola nove sezone imaju samo pet bodova i nalaze se na posljednjem mjestu ljestvice HNL-a. Neugodna je to pozicija za momčad koja je već godinama u vrhu hrvatskog nogometa, ali i dugogodišnji "broj dva" odmah iza zagrebačkog Dinama.

Momčad s Kvarnera ne zna za pobjedu još od prvog kola protiv Šibenika na Šubićevcu 16. srpnja ove godine. Puno stvari u Rijeci nije kako bi trebalo biti, a rezultat je samo jedan plod toga iako je neshvatljivo kako je moguće da momčad s takvim igračima nije u stanju barem iznad posljednjeg mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AS IZ RUKAVA /

Moneyball Roberta Palikuče: Kako je Rijeka opet uspjela složiti solidnu momčad bez milijuna

Image
AS IZ RUKAVA /

Moneyball Roberta Palikuče: Kako je Rijeka opet uspjela složiti solidnu momčad bez milijuna

Više je pitanja nego odgovora, no navikli smo jer je tako to s Rijekom, radi se u tišini, ali ova sezona bi mogla biti jako stresna i ostaviti daljnje posljedice. Haris Vučkić je za Novi List prokomentirao sve što se događa u Rijeci ove sezone, no naveo je i što klubu s Rujevice nedostaje.

Ogromne promjene u momčadi i pripreme na kojima nismo znali tko će biti trener su očito ostavile traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišlo je sedam, osam igrača koji su bili prvotimci, što je velika promjena. Kostur momčadi je otišao… Došli su novi igrači, iz puno država, ali vidi se da tu još puno treba raditi da se posložimo. No, jedino što nam treba je pobjeda. Protiv Varaždina smo imali šansu, bili smo pozitivno nastrojeni. Puno smo radili na treningu, također na zajedništvu i na atmosferi. Poveli smo i sve je išlo kako treba, ali s nesretnim jedanaestercem sve je palo u vodu", rekao je Haris Vučkić.

Podrška navijača je zapravo impresivna kad usporedimo rezultati, no ipak su rezultati izazvali zvižduke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bole ti zvižduci. Kada ti zvižde oni koji ti najviše plješću… Nas najviše bole porazi. Rijeka je klub koji je navikao na pobjedu, a mi nismo dobili pet utakmica. Jedino s pozitivom možemo okrenuti sve na našu stranu", poručio je kapetan Rijeke.

Vučkić ove sezone ima drugačiju ulogu, više ne može vrebati iza prave devetke nego on treba biti taj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam tada više kao desetka, sada sam špica i moraš držati dubinu. Mene često vuče prići po loptu, ali ovog trenutka imam drugi zadatak. Nema puno lopti i malo se osjećam odsječeno. Kada dobijem loptu, pokušavam nešto kreirati. Ovog puta mi je uspjela asistencija, ali želio bih više biti uključen u igru", zaključio je.

Smatra kako Josip Drmić nedostaje Rijeci ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kontaktu smo. Došao je i do Opatije, bili smo malo zajedno. Drago mi je zbog njega, napravio je veliki korak u karijeri. Otišao je u Dinamo i opet će igrati Ligu prvaka. Postigao je majstorski gol… Reći ću samo da nam nedostaje. Dobar čovjek, dobar duh u svlačionici, dok je na terenu pokazao koliko vrijedi", tvrdi Vučkić.

Rijeka u petak gostuje u Zagrebu protiv Dinama koji će dočekati Riječane u pozitivnoj atmosferi. Zagrepčane u utorak čeka dvoboj s engleskim Chelseajem pa će im to sigurno biti u glavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo