UZRUJAO GA NADIMAK: / Evo što Ronaldo izvodi kako bi zaustavio sprdnju na svoj račun

Image
Foto: Screenshot

Cristiano Ronaldo često se susreće s kritikama na temu postizanja pogodaka.

14.12.2015.
10:30
Screenshot
VOYO logo

Ovi navodi jesu točni, no ne i potpuni. Zabijao je portugalski napadač Real Madrida i udarcima izvan šesnaest metara i pogađao iz slobodnih udaraca, no nikako mu ne polazi za rukom, unatoč sjajnoj statistici, stišati svoje kritičare. Tako je nedavno, suočen s nadimkom Penaldo koji mu je nadjenut upravo zbog velikog broja golova s bijele točke, odgovorio:

"Morate pogledati statistiku. Koliko sam golova zabio za Real? I nisu svi iz jedanaesteraca. Oni koji me kritiziraju neka pogledaju sve moje golove, ima ih na YouTubeu", kazao je Ronaldo koji je na učinku od 334 gola za Kraljevski klub, od čega ih je 63 stiglo s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvaput se osramotio

Kako bilo, čini se da Ronalda kritike ipak pogađaju u velikoj mjeri pa se trudi zabiti i na atraktivan način. Tako je utakmica Real Madrid - Malmö, u kojoj je postigao četiri pogotka, ponudila situaciju u kojoj Portugalac pokušava atraktivno zabiti 'škaricama' i pritom promašuje cijelu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo na jednak način i to sa savršeno jednakim ishodom Ronaldo se pokušao upisati na listu strijelaca u ligaškom ogledu protiv Villarreala u nedjelju. Loptu je promašio, bogatu golgetersku statistiku nije povećao, ali je ponovno dao materijala onima koji ga kritiziraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo