'Uživo sam gledao kako mi buši nogu i stavlja šipku!'

'Gledao sam kako mi buši nogu. Na mjesto slomljene kosti stavio je šipku koja nije baš ni mala.

6.5.2011.
19:02
VOYO logo

Ivan Rakitić u četvrtak poslijepodne je u Zürichu povrgnut operativnom zahvatu zbog puknuća metatarzalne kosti, ozljede koju je zaradio na susretu svoje Seville i Almerije zbog čega neće nastupiti za hrvatsku reprezentaciju u susretu protiv Gruzije na Poljudu početkom lipnja.

Bila mu je to prva operacija koju je odradio na lokalnoj anesteziji pa je cijelo vrijeme gledao kako mu liječnici ugrađuju šipku u stopalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sam zahvat trajao je sat vremena. Iako mi je to bila prva operacija, nisam se nimalo bojao. Pomolio sam se i krenuo na stol. Imao sam ogromno povjerenje u doktora Hubera. Dao mi je lokalnu anesteziju, tako da sam pratio cijelu operaciju. Gledao sam kako mi buši nogu. Na mjesto slomljene kosti stavio je šipku koja nije baš ni mala. Obično je izvade nakon šest mjeseci ili godinu dana", prepričao je za 24sata Rakitić uz kojeg je bila i obitelj:

"Ovdje ću biti do subote ujutro, a onda ću ići u obiteljsku kuću koja je 45 minuta od ove klinike. Planiram u Švicarskoj ostati barem dvadesetak dana, a svaki dan ću se morati voziti na terapiju. Zasad me ništa ne boli, ali očekujem da bi moglo početi", kaže Raketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Vezani članak:

arti-201105010449006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo