RUDEŠ – HAJDUK 1-4: / Oreščanin debitirao pobjedom na klupi poljudske momčadi, iz Kranjčevićeve prema Splitu kreću tri osvojena boda

Image
Foto: PIXSELL

Uspješan je u debiju na klupi Hajduka bio novi trener prve momčadi kluba s Poljuda Siniša Oreščanin

1.12.2018.
19:20
PIXSELL
VOYO logo

Siniša Oreščanin otvorio je trenersku karijeru u Hajduku pobjedom 4-1. Ostvarena je ona na gostovanju kod posljednjeplasirane momčadi hrvatskog prvenstva Rudeša u susretu 16. kola nacionalnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rano počeli padati

Četrnaesti poraz Rudeš je počeo upisivati već u uvodnom dijelu utakmice nakon što je u 7. minuti ogleda branič Rudeša Obanor pogodio vlastitu mrežu nakon ubačaja Bradarića. Već u u 24. bilo je 2-0 nakon što je lijepu akciju Hajduka golom okrunio Mijo Caktaš.

U nastavku susreta u razdoblju od samo pet minuta dvaput se među strijelce upisao Brazilac Jairo, da bi u 82. minuti konačni rezultat pogotkom za domaćine postavio bivši igrač Hajduka Ivan Tomičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RUDEŠ – HAJDUK 1-4

RUDEŠ: Banić, Filipović, Obanor, Oluić, Vojković, Barić, Kalik, Jukić, Mrkonjić, Obanor, Marques

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAJDUK: Ljubić - Juranović, Ismajli, Vučur, Bradarić - Palaversa, Nejašmić - Jradi, Caktaš, Jairo – Ivanovski

90+2. minuta: KRAJ UTAKMICE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90. minuta: Igrat će se još dvije minute sudačkog produžetka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

88. minuta: Banić dvaput u istoj akciji zaustavlja pokušaje Hajdukovih nogometaša. Na listu strijelaca pokušali su se upisati Juranović i Nejašmić.

82. minuta: GOOOOOOL! Osam minuta prije kraja utakmice pogodak postiže i momčad Rudeša. Strijelac za smanjenje na 1-4 je Tomičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76. minuta: Nisu zadovoljni nogometaši Hajduka brojkom postignutih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69. minuta: GOOOOOL! Novi gol u mreži Rudeša, novi pogodak na kontu Jaira. Na dodavanje Jradija Jairo je puknuo prema golu domaćina, a Banić njegov pokušaj obranio. Ipak, lopta ponovno dolazi do Jradija koji pet minuta nakon svog prvog gola postiže i drugi. Ukupno četvrti za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hat-trick neće postići. Gyurcso ga mijenja na travnjaku.

64. minuta: GOOOOOL! Rezultat je 3-0, a strijelac Jairo! Caktaš je to mogao i sam pokušati riješiti, ali nesebično je uposlio samog Jaira koji pogađa za povećanje prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60. minuta: Novi pokušaj Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55. minuta: Eto i prve promjene igrača. Iz momčadi Rudeša izlazi Marques, ući će Klepač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47. minuta: Počelo je prilikom Hajduka, Palaversa je okušao udarac. Ostaje 2-0. Kao i u slučaju Jradijevog udarca s nekih 18-19 metara.

46. minuta: Započelo je drugo poluvrijeme. Bez promjena u sastavima obiju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45. minuta: Kraj prvog poluvremena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

43. minuta: Hajduk i dalje traži treći gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41. minuta: Brzo će kraći odmor za nogometaše, no Banić i dalje radi. Obranio je sad prizemni udarac Jaira s ruba šesnaesterca.

33. minuta: Bilježimo i dvije prilike za Rudeš, no nije to bilo blizu smanjenja vodstva. Vojković glavom pored gola na dodavanje Mrkonjića, prije toga Mrkonjić iz slobodnog udarca u živi zid...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27. minuta: Dvije krasne prilike da Hajduk još malo povisi vodstvo. Prvo je na Juranovićev ubačaj Jairo pokušao postići treći pogodak, no Banić to brani. Potom je Jradi malo unutar šesnaesterca na muke stavio Rudešovog golmana koji je ponovno bio siguran.

24. minuta: GOOOOOOL! Hajduk vodi 2-0, ovaj je put Caktaš bio precizniji! Pogodio je ispod Rudešova vratara na dodavanje Ivanovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20. minuta: Malo uzbuđenja pred vratima Rudeša. Prvo je Caktaš testirao Banića, potom Jradi nakon kornera preko vratnice.

15. minuta: Bez većih uzbuđenja nakon pogotka. Hajduk vodi igru, ali izglednijih prilika nema.

7. minuta: GOOOOOOL! Hajduk vodi 1-0 nakon što su igrači domaće momčadi odradili ono najvažnije - pogodili vlastitu mrežu. Bradarićevo ubacivanje na pet metara iza Banića šalje Obanor. Želio je spriječiti da lopta stigne do Jaira...

1. minuta: Započela je utakmica u Kranjčevićevoj!

Utakmica samo što nije započela.

"Prvi dojam nakon tri odrađena treninga je da samo se dobro organizirali, uspjeli smo se približiti igračima sa svojom idejom nogometa i povratne informacije su jako dobre. Ulazimo s gardom da želimo dominirati i kontrolirati utakmicu u sve četiri faze nogometne igre. Najveću mirnoću mi daje momčadi, moram ih pohvaliti, tu je 70 ili 80 posto karakternih momaka i vidim jako puno prostora za napredak", kazao je Oreščanin u najavi utakmice u kojoj je priliku dao i veznjaku Darku Nejašmiću.

U pitanju je 19-godišnji igrač koji je za prvu momčad Hajduka dosad nastupio samo jednom, u utakmici Kupa protiv Vrapča.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo