DINAMO PROMARŠIRAO RUDEŠOM I IZBORIO ČETVRTFINALE: / Hajrović i Perić srušili snove drugoligaša

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Dinama u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa gostovali su kod NK Rudeša

16.12.2020.
14:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mario Carević, legenda Hajduka, ipak nije dočekao senzaciju i kao trener Rudeša i slomio nekadašnjeg najvećeg rivala. Dinamo je u teškim uvjetima na travnjaku bio bolji i s 2:0 slavio u osmini finala Hrvatskog kupa.

"Znali smo što nas čeka ovdje. Vidjeli smo kakav je teren i znali smo da neće biti neke velike igre niti kombinatorike. Nama koji dominiramo ili imamo više loptu kod sebe teško je na ovakvom terenu jer ne možeš igrati brzo, ne možeš igrati s jednim dodirom niti kontrolirati loptu onako kako želiš. Ali dobro, važno je da smo dobili utakmicu i plasirali se dalje. Važno je također da nitko nije ozlijeđen. Odigrali smo ozbiljnu utakmicu, bez obzira što izgleda da je bilo teško, bili smo ozbiljni od prve do zadnje minute", rekao je Zoran Mamić poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su u prvom poluvremenu imali dvije velike prilike, ali Dino Perić i Izet Hajrović nisu bili precizni. Međutim iskupili su se u nastavku. Hajrović je doveo Dinamo u vodstvo u 61. minuti. Lovro Majer odigrao je za Tolića, a ovaj je u 16-ercu Rudeša napravio totalnu pomutnju da bi potom na drugoj stativi pronašao Hajrovića.

Image
Image

16.12.2020., SC Rudes, Zagreb - Osmina finala Hrvatskog nogometnog kupa, NK Rudes - GNK Dinamo. Mario Carevic, Zoran Mamic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ovaj je s lakoćom udarcem glavom pospremio loptu u mrežu. Do drugo gola najvažnija stvar koja se dogodila na travnjaku je isključenje Grgića. Igrač Rudeša grubo je u 89. minuti startao s leđa na Ivanušeca i nije ostavio sucu puno prostora za odluku. Konačan rezultat postavio je Perić u drugoj minuti sudačke nadoknade. iz kuta je ubacio Oršić, a najviši u skoku bio je branič Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo koncentraciju usmjeriti na zadnju utakmicu protiv Varaždina, ne razmišljamo još o odmoru. Trebamo završiti sezonu na pravi način, da sve ovo što smo napravili do sada potvrdimo dobrom igrom i pobjedom protiv Varaždina. Nakon toga možemo 15 dana uživati u blagdanima, ne onako kako smo inače navikli zbog cijele aktualne situacije, ali siguran sam da će svi biti sretni i zadovoljni", poručio je Mamić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

Rudeš - Dinamo 0-2

RUDEŠ: Bruči - Pavković, B. Brajković, Grgić, Ćosić, Jergović - Marković, Muić, Dar. Jalinous - Šehić, Abdurahimi

DINAMO: Livaković - Stojanović, Lauritsen, Perić, Burton - Tolić, Franjić, Hajrović, Majer - Atiemwen, Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa


KRAJ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90+2' GOOL Dino Perić zabio je glavom nakon ubačaja Oršića iz kuta.

89' Grgić je dobio crveni karton nakon što je grubim prekršajem s leđa srušio Ivanušeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61' GOOL Tolić je napravio čuda na lijevoj strani i lijepo ubacio na drugu za Hajrovića, koji je potom udarcem glavom pospremio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

54' Majer je tukao s vrha 16-erca. lopta je prošla malo pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

16.12.2020., SC Rudes, Zagreb - Osmina finala Hrvatskog nogometnog kupa, NK Rudes - GNK Dinamo. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

46' Utakmica se nastavila.

Drugo poluvrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj prvog poluvremena

37' Hajrović je sada promašio gotovo nemoguće. Nakon ubačaja s lijeve strane bio je sam samcat pa petercu, ali je njegov udarac iz prve desnom nogom završio pokraj vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17' Uvjeti na terenu su dosta loši. Iz kuta je sada lopta pala ispred Perića, ali ovaj iz dva pokušaja nije uspio zabiti.

1' Počela je utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.42 - Na klupi Rudeša nalazi se bivši hajdukovac Mario Carević

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo