REAKCIJE IZ STOŽERA DINAMA NAKON ŽDRIJEBA EUROPSKE LIGE: / 'Imali smo kladionicu u svlačionici koga ćemo izvući'

Image

Nakon što je Dinamo izvukao Villarreal u četvrtfinalu Europske lige oglasili su se Mislav Oršić i Damir Krznar

19.3.2021.
13:25
VOYO logo

Nogometaši Dinama dobili su španjolski Villarreal za suparnika u četvrtfinalu Europske lige, a ždrijebom u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Nyonu određeno je da će prva utakmica 8. travnja biti odigrana na Maksimiru, dok je uzvrat na rasporedu 15. travnja u Villarrealu.

Nakon što je Dinamo izvukao Villarreal u četvrtfinalu Europske lige oglasili su se Mislav Oršić i Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša šansa je realna. Prođu nas trnci kad vidimo Dinamo među ovim velikanima. Zbilja uživamo i živimo ove lijepe dane. Villarreal je ozbiljan klub koja ima svoje konture. Neće biti teško pripremiti ih, ali teško će biti naći neki trik za pobijediti ih. Ali mi uživamo u ovim teškim izazovima. Mi ćemo dati sve od sebe. Moram vam priznati da ne moram puno utjecati na svlačionicu. Igrači su ti koji potenciraju ozbiljnost. Imamo želju da prođemo i to je za nas nagrada. Istina je, imamo kladionicu u svlačionici, ali ne mogu se sjetiti tko je točno rekao da ćemo dobiti Villarreal", rekao je Krznar nakon ždrijeba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolci teže tome da igraju kroz posjed. Morat ćemo stisnuti sredinu i pokušati ih iskontrirati. Tottenham nam je donio puno samopouzdanja. Puno nam znači ta pobjeda. Ne znam je li se netko u svlačionici kladio da ćemo izvući Villarreal", rekao je Oršić pa se osvrnuo na jučerašnju utakmicu.

"Mislim da trebamo ostati skromni i ponizni i u svemu ići korak po korak. Jedna utakmica može sve promijeniti. Ova tri gola puno mi znače. Cijelu noć nisam spavao od adrenalina. Sretan sam i baš uživam. Nije na kraju utakmice bilo baš stani-pani. Disali smo kao jedan" rekao je Dinamov heroj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ODRŽAN ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE: /

Dinamo čeka težak posao, u četvrtfinalu će igrati protiv Villarreala, poznato i tko im stoji na putu do finala

Image
ODRŽAN ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE: /

Dinamo čeka težak posao, u četvrtfinalu će igrati protiv Villarreala, poznato i tko im stoji na putu do finala

Raspored za dalje

U slučaju plasmana u polufinale Dinamo bi se za mjesto u finalu borio protiv boljeg iz dvoboja Arsenal - Slavia Prag, a u prvoj utakmici bi hrvatski prvak bio domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termini polufinala su 29. travnja i 6. svibnja, a finale Europske lige bit će odigrano 26. svibnja u Gdanjsku.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo