PRAVI TRILER NA OLD TRAFFORDU: / Liverpool zabio za izjednačenje na samom kraju, United iznenadio sve

Image
Foto: Profimedia

United je ovim rezultatom produžio niz bez ligaške pobjede na četiri kola

20.10.2019.
17:17
Profimedia
VOYO logo

U najvećem derbiju engleskog nogometa Manchester United i Liverpool su na Old Traffordu odigrali 1-1 čime su 'redsi' prekinuli niz od osam uzastopnih pobjeda.

Domaćin je poveo u 36. minuti golom Marcusa Rashforda, a Liverpool je izjednačio u 85. minuti preko Adama Lallane. Dejan Lovren nije nastupio za goste,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, bit će još mnogo vike o golu domaćina. Naime, "Crveni vragovi" su zabili pogodak slično kao i nedavno Wales protiv Hrvatske. Iz akcije koja je nastala nakon prekršaja. Victor Lindelof je, čini se, zaustavio Divocka Origija prekršajem, no sudac Martin Atkinson nije reagirao. Iz brze kontre koja se razvila, Daniel James je sjajno asistirao Marcusu Rashfordu, a ovaj zabio za 1-0.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Scott McTominay of Man United shoots Manchester United v Liverpool, Premier League, Football, Old Trafford, UK, 20.10.2019, Image: 478059026, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Iain Watts/Mercury Press Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon VAR provjere Atkinson je priznao pogodak, no Jurgen Klopp i gosti se nisu mirili s tom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je usprkos skromnoj predstavi uspio izjednačiti u 85. minuti kada je Adam Lallana na drugoj vratnici 'pospremio' asistenciju Andrewa Robertsona.

United je ovim rezultatom produžio niz bez ligaške pobjede na četiri kola, ali i produžio domaći niz bez poraza od Liverpoola u prvenstvu na šest utakmica (tri pobjede, tri remija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Liverpool sa 25 bodova, Manchester City na drugoj poziciji ima šest bodova manje, a zatim slijede Leicester i Chelsea sa po 17 bodova. Manchester United je na skromnom 13. mjestu sa 10 bodova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 1:1

Sastavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United - Liverpool Rezultati uživo

Tekst se nastavlja ispod oglasa


90' + 5'- Kraj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' +2' - Oxlade-Chamberlain je sada potegao s nekih 20 metara, ali lopta je sjevnula pored vrata. Bilo je blizu.

85' - GOOOL! Keita je prvo našao Firmina na lijevoj strani, a ovaj je oštro centriao na peterac i loptu je prvo propustio jedan igrač Liverpoola da bi na kraju ona prevarila kompletnu obranu i De Geju te ju je Lallana pospremio iz blizine u nebranjenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot SK

84' - Ufff, sada je opet James protutnjao i dao u sredinu za Rashforda, ali bilo je prejako i prohujala je lopta kroz kazneni prostor Liverpoola.

74' - Young sada daje za Pereriru u kazneni prostor koji prolazi Matipa, ali onda Fred iz jako teške pozicije šutira u vanjski dio mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' - United zamalo dolazi do novog gola. James je opet probio desnu stranu i dao u sredinu za Rashforda, a ovaj puca, ali malo je veća bila udaljenost nego kao kod prvog gola pa je i promašio vrata.

65' - Situacija je ista, Liverpool ima inicijativu, ali ne stvara gol-šanse, kako sada stvari stoje bunker Uniteda djeluje, ali pitanje je hoće li izdržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55' - Liverpool dominira i stvara prilike, prije nekoliko minuta Alexander-Arnold i Mane stvorili su dobru šansu, ali za sada ne uspjevaju probiti obranu.

46'- Počelo je drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


45' - Kraj je prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

44' - Liverpoolu je poništen lijepi gol. Mane je poentirao nakon sjajne akcije, ali je pogodak poništen jer je prilikom štopanja okrznuo loptu rukom. Sudac je uz pomoć VAR-a ipak odlučio kako ostaje 1:0 za United.

Image

39'- GOOOL! Rashford zabija nakon sjajne kontre koju je istrčao James. Krilni igrač Uniteda povukao je po desnoj strani i centrirao na peterac oštro, a Rashford je u letu nogom pospremio u mrežu. Međutim, digla se velika strka jer je na početku akcije napravljen prekršaj nad Origijem, no suci su nakon pregledavanja snimke odlučili ipak priznati pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

20' - Rojo sada spašava Manchester nove opasnosti i publika ga nagrađuje pljeskom. Dobro se drže Crveni vragovi.

15' - Prva velika šansa za Liverpool, Wijnaldum je sve zakuhao izbacivši McTominaya i Freda, a onda je opalio iz daljine, ali samo u vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12' - United uzvraća istom mjerom i istom kvalitetom udarca. Ali Pereirin šut se barem dokotrljao do Alissona.

11' - Prvi pokušaj Liverpoola, ali jako loš. Firmino s lijeve strane neprecizno i daleko od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6' - Vjerovali ili ne, United čak i ne izgleda tako loše s obzirom na to da grcaju u problemima i treneru visi posao.

1'- Počela je utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:16 - Od prve minute za Liverpool zaigrat će i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo