BJELICA I STOJANOVIĆ IZAŠLI PRED NOVINARE U MANCHESTERU: / Strateg Dinama pokazao kakav je gospodin i kakva m*da imaju plavi

Image
Foto: PIXSELL

Oko 19 i 40 trener Dinama Nenad Bjelica i Petar Stojanović izašli su pred novinare uoči utakmice 2. kola skupine C Lige prvaka protiv Manchester Cityja na Etihadu

30.9.2019.
19:55
PIXSELL
VOYO logo

Strateg Dinama, kreator plave nogometne renesanse na Maksimiru Nenad Bjelica, u ponedjeljak je navečer izašao pred novinare u Manchesteru i na presici koja je trajala nekih 15-estak minuta pokazao, prvo kakav je gospodin svojim izjavama o Manchester Cityju, a onda kakva m*da imaju plavi jer je Bjelica rekao kako u Dinamu vjeruju da je moguće pobijediti moćni Manchester City, odnosno da će ostaviti i zadnju kap znoja za dobar rezultat...

'Stanje ekipe je dobro, neki igrači koji su imali problema su se oporavili'

Počeo je strateg Dinama o stanju u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje ekipe je dobro, neki igrači koji su imali problema su se oporavili i vjerujem da će imati snagu za utakmicu. Konačnu odluku donijet ćemo nakon večerašnjeg treninga. Naš je mentalitet uvijek pobijediti, pa će tako biti i u sutrašnjoj utakmici. Mislim da je City veliki favorit i godinama pokušava osvojiti Ligu prvaka, a u posljednje dvije godine s Guardiolom. Moguće da bi mogli to uspjeti ove sezone, ali treba im i malo sreće koja im je nedostajala protiv Tottenhama u polufinalu prošle sezone. City ima kvalitetu i možemo im samo zaželjeti da je osvoje", započeo je Nenad Bjelica.

'Drago mi je čuti pohvale takvog trenera poput Guardiole'

Trener hrvatskog prvaka kazao je i sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je čuti pohvale takvog trenera poput Guardiole. Znamo da će ih biti teško iznenaditi. No, kao što sam rekao, taktika je jedno, a za mene treba puno hrabrosti i igrati srcem. Tako se može doći do velikog rezultati. Šanse su nam male protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu, ali vjerujemo u sebe.

Mi želimo ostvariti maksimum, a to su tri boda i dobar rezultat općenito, bez obzira tko je protivnik i gdje igramo. Tako će biti i sutra. Znamo da je teško jer je malo klubova to ostvarilo na stadionu Cityja, ali vjerujemo da možemo doći do pobjede".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar je tjedan iza Plavih, ali isti je slučaj i s Građanima...

"Dobar je tjedan iza nas da, zabili smo 11 golova u dvije utakmice, a stvorili smo još toliko šansi. Isti je City bio u svojim utakmicama, pa smo dvije momčadi koje igraju dobar i efikasan nogomet, svaka na svojoj razini premda je njihova puno veća. Ako budemo sutra na 30-40 posto iskorištenih šansi, nećemo imati šanse. Efikasnost nam mora biti na 70-80 posto i onda se možemo nečemu nadati, tj možemo se nadati i pobjedi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar Stojanović, stoper Dinama, novinarima je kazao:

'Imamo male šanse, ali se nećemo predati. Ostavit ćemo srce na travnjaku'

"Imamo male šanse, ali se nećemo predati. Ostavit ćemo srce na travnjaku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega, Bjelica je na novinarsko pitanje o tome kako je Kevin de Bruyne danas izostao s posljednjeg treninga Građana, istaknuo.

"Radi se o jednom najboljih svjetskih nogometaša, ali svi koji igraju u napadu su dobri. Bez obzira o kome se radilo, sve su to vrhunski igrači. Ne znam da li će to biti plus za nas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo biti agresivni, imati veliko srce, to su stvari koje trebamo raditi na terenu'

Također je kazao:

"Nemaju Stonesa i onog drugog stopera, u ovom trenutku igraju Fernandinho i Otamendi. Bez obzira tko bude istrčao, vjerujem da ima visoku kvalitetu da se nosi s konkurencijom u Ligi prvaka. Moramo biti agresivni, imati veliko srce, to su stvari koje trebamo raditi na terenu i onda možemo razmišljati o pobjedi. Naravno da je nivo Cityja viši nego naš, ali sutra ukoliko budemo imali 30, 40% realizaciju, to neće biti dobro. Trebamo imati barem 70% ako se mislimo čemu nadati. Igrači trebaju razmišljati o tome da daju sve od sebe i da se usredotoče na zadatke, koje ću sutra pred njih staviti. Mi vjerujemo da je moguće pobjediti City. Drago nam je da smo tu u Manchesteru nakon 20 godina, nadamo se da ćemo ostaviti dobar rezultat protiv ovog Manchestera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez imperativa rezultata

Činjenica je i ta da im obrana nije u najidealnijem stanju?

"Nema Laportea, tako da u ovom trenutku igraju Otamendi i Fernandinho, ali i oni su visoka razina jer City cijeli takav tko god da istrči. Ne vjerujem da to može biti olakotna okolnost, mi možemo sami sebi najviše pomoći ako budemo radili stvari koje trebamo", rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je dodao kako njegova momčad neće imati imperativ rezultata...

"Navikli smo igrati u dobrim atmosferama, iako možda ne ovako kako će biti sutra na predivnom stadionu. Igrači trebaju uživati, dati sve od sebe, ispunjavati zadatke. To je jedino što očekujem. Nemamo imperativ rezultata tako da stvarno mogu uživati. Kad imate veliki imperativ rezultata onda je to problem. Očekujem da igrači maksimalno uživaju, a pokušat ćemo pobijediti. Mi vjerujemo da je to moguće, iako će biti teško," poručio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


19.52 - "City može osvojiti Ligu prvaka, imaju Građani kvaitetu za to, Guardiola dvije godine to pokušava s ovom momčadi. No, u nogometu ti treba doza sreće, ali Građani imaju kvaitetu za takvo što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.48 - "Naravno da je nivo Cityja viši nego naš, ali sutra ukoliko budemo imali 30, 40% realizaciju, to neće biti dobro. Trebamo imati barem 70% ako se mislimo čemu nadati. Igrači trebaju razmišljati o tome da daju sve od sebe i da se usredotoče na zadatke, koje ću sutra pred njih staviti. Mi vjerujemo da je moguće pobjediti City. Drago nam je da smo tu u Manchesteru nakon 20 godina, nadamo se da ćemo ostaviti dobar rezultat protiv ovog Manchestera. Mi želimo ostvariti maksimum, a to su tri boda, bez obzira tko je protivnik i gdje igramo. Tako će biti i sutra. Znamo da je teško jer je malo klubova to ostvarilo na stadionu Cityja, ali vjerujemo da možemo doći do pobjede".

19.46 - "Nemaju Stonesa i onog drugog stopera, u ovom trenutku igraju Fernandinho i Otamendi. Bez obzira tko bude istrčao, vjerujem da ima visoku kvalitetu da se nosi s konkurencijom u Ligi prvaka. Moramo biti agresivni, imati veliko srce, to su stvari koje trebamo raditi na terenu i onda možemo razmišljati o pobjedi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.45 - Bjelica o Kevinu de Bruyneu: "Radi se o jednom najboljih svjetskih nogometaša, ali svi koji igraju u napadu su dobri. Bez obzira o kome se radilo, sve su to vrhunski igrači. Ne znam da li će to biti plus za nas".

19.44 - "Imamo male šanse, ali se nećemo predati. Ostavit ćemo srce na travnjaku", rekao je Stojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.42 - "Drago mi je čuti pohvale takvog trenera poput Guardiole. Znamo da će ih biti teško iznenaditi. No, kao što sam rekao, taktika je jedno, a za mene treba puno hrabrosti i igrati srcem. Tako se može doći do velikog rezultati. Šanse su nam male protiv jednog od najboljih momčadi na svijetu, ali vjerujemo u sebe", jasan je strateg Dinama.

19.41 - Počinje presica. Uz Bjelicu pred novinare je sjeo Petar Stojanović: "Stanje ekipe je dobro, neki igrači koji su imali problema su se oporavili i vjerujem da će imati snagu za utakmicu. Konačnu odluku donijet ćemo nakon treninga", započeo je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak Dinamo u utorak od 21 sat igra na Etihadu protiv Manchester Cityja, moćnog engleskog prvaka koji, prema Transfermarktu, vrijedi 1,28 milijardi eura. Hrvatski i engleski prvak dijele prvo mjesto u skupini C, s tim što Modri imaju bolju gol-razliku. Dinamo je pozornost na sebe skrenuo velikom pobjedom nad Atalantom (4:0) u prvom kolu, dok je City bez problema slavio kod ukrajinskog prvaka Šahtara (3:0).

Image
DOBRO ŠTO JE BJELICA PRODRMAO SVLAČIONICU: /

Morali su neki naučiti lekciju uoči Cityja; 'Takva utakmica se više ne smije ponoviti'

Image
DOBRO ŠTO JE BJELICA PRODRMAO SVLAČIONICU: /

Morali su neki naučiti lekciju uoči Cityja; 'Takva utakmica se više ne smije ponoviti'


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo