MODRIĆ I DALIĆ NAJAVLJUJU AZERE: / Odgovor na jedno pitanje najbolje otkriva da Vatreni svoj zadatak ne shvaćaju olako

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska - Azerbajdžan igra se u četvrtak u 20:45 sati

20.3.2019.
17:02
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija, aktualni svjetski doprvak, otvorit će kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo utakmicom protiv Azerbajdžana u četvrtak s početkom u 20:45 sati na stadionu Maksimir. Što očekivati i čemu se nadati iz otvarajuće utakmice za Vatrene u skupini E otkrili su izbornik hrvatske izabrane vrste Zlatko Dalić i njen kapetan Luka Modrić na konferenciji za medije.

17:35 - Konferencija za medije je završena uručenjem novog trofeja Luki Modriću. Ovog puta fotografirao se s nagradom za najboljeg sportaša svijeta u izboru Međunarodnog udruženja sportskih novinara (AIPS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić i društvo su motivirani

17:32

Luka Modrić: "Nije se teško motivirati na novi start. Svaka utakmica za reprezentaciju je motivirajuća, bez obzira na suparnika. Posebice kvalifikacijske. Želimo usrećiti naše navijače što je dodatan motiv za odigrati pravu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17: 27

Zlatko Dalić: U pripremama za utakmicu gledali smo njihove susrete u Ligi nacija. No, sve ovisi o nama. Oni su tu stigli da kroz defanzivu stignu do što boljeg rezultata kroz kontre i polukontre. Moramo biti strpljivi. Igramo na tri boda, a utakmica traje 90 minuta. Nema srljanja ako ne zabijemo pogodak u prvih nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio bih sretniji da Azerbajdžan vodi neki drugi trener, a ne Hrvat. Bit će teško u prvoj utakmici, on je bio pomoćni trener u reprezentaciji godinama i mi od njega nemamo što sakriti. Poštujem ga kao trenera."

Pitanje golmana

Upitan je Dalić tko će biti na golu Vatrenih. Nije želio dati odgovor na to pitanje, očito svjestan da bi time pomogao suparniku u pripremi. Ostao je 'zakopčan'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi znate moju praksu da ja ne govorim sastav. Dopustite da sutra saznate."

17:25

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić: Nema laganih suparnika, igrat ćemo kao na SP-u. Bit ćemo maksimalno ozbiljni kako bismo stigli do željenog rezultata.

Luka Modrić: Azerbajdžan je nezgodna momčad, bit će takva ako od prve minute ne uđemo kako bismo trebali. Očekujem suparnika koji će biti borben i ako mi ne budemo pravi stvorit će nam probleme. Ipak, olekujem da uz pomoć publike otvorimo kvalifikacije pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17: 21 - Stigli su, press-konferencija započinje pljeskom na račun Luke Modrića i nagrade kojima je ovjenčan ove godine.

17:19 - Konferencija je već trebala započeti, čini se, ipak, da ćemo pričekati još malo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17:13 - Čeka se dolazak istaknutog dvojca hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo