KAKAV JE MANDŽO FAJTER! / Higuain zabio topovskim udarcem, navijači pljeskali hrvatskom napadaču

Image

Juventus je u derbiju 17. kola Serie A pobijedio Romu s minimalnih 1:0 i povećao prednost pred Rimljanima na vrhu na sedam bodova. Utakmicu je sjajnim pogotkom odlučio Gonzalo Higuain u 14. minuti.

17.12.2016.
21:06
VOYO logo

Devedeset milijuna eura plaćeni napadač, topovski snažnim udarcem zatresao je mrežu Rominog vratara Szczesnog za 25. pobjedu u nizu Stare dame na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić bio je, kao i inače, vrlo aktivan. Trčao je, borio se, oduzimao lopte, namještao prigode suigračima, padao u šesnestercu, svađao se sa suparnicima...

Fenomenalan gol Higuaina

Higuain na početku utakmice nije iskoristio sjajno dodavanje Marija Mandžukića, kad je Romin vratar uspio obraniti Pipitin udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kod primljenog pogotka nije mogao ništa, bio je to fenomenalan potez za 10. gol u prvenstvu igrača kojeg je Juve doveo iz Napolija ovog ljeta za 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je, dakle, u prvih 11, a Marko Pjaca na klupi, nakon što je pauzirao zbog ozljede. Od prve minute Manždo je bio aktivan u Juventusovoj igri, borben, kao i uvijek, a sjajno je i surađivao s prvim napadačem Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na početku drugog poluvremena, Mandžukić se zakačio s Manolasom koji je na njemu napravio prekršaj, a hrvatski reprezentativac ga "pogladio" po nogama...

U 51. minuti zbog ozljede nije mogao nastaviti Miralem Pjanić, a bh, reprezentativca zamijenio je Juan Cuadrado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je tri minute kasnije tražio da sudac Orsato svira jedanaesterac nakon što ga je Fazio sapleo s leđa, ali želja mu se nije ostvarila.

Manždo odigrao petom

Najveću priliku u nastavku utakmice Juve je dočekao u 70. minuti igre. Mario Mandžukić je namjestio loptu petom za Stefana Sturara koji je snažno tukao po golu, ali je Szczesny lijepom paradom blokirao udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj utakmice Roma je imala dvije dobre šanse, ali Manolas nije uspio stići i ugurati loptu u mrežu.

U 82. minuti trener Juventusa Massimiliano Allegri odlučio se zamijeniti napadača, ali je iz igre izvadio Gonzala Higuaina, a ostavio Marija Mandžukića, kad je u igru uveo PaulaDybalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošlom kolu, hrvatski napadač se jako naljutio na trenera koji ga je zamijenio na utakmici protiv Torina. Mandžukić je reagirao neprimjereno i ubrzo se ispričao treneru koji mu to nije zamjerio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan remizirao s Atalantom

U ranije odigranoj utakmici Milan i Atalanta su na San Siru igrali 0:0, pa je Milan sve dalje od vrha.

Milan nije uspio pobijediti Atalantu, iako su propustili nekoliko prilika. Za milanski sastav je cijelu utakmicu odigrao Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus s 42 boda, druga je Roma s 35 bodova, a potom slijede Milan (33) i Napoli (31).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo