HAJDUK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA I NJEGOVE NEOBIČNE METODE: / 'Nadam se da neću to morati napraviti i u Hajduku'

Image

'Cilj mi je ostati ovdje duže nego u prošlim klubovima. Hajduk je za mene izvrsna šansa', rekao je na konferenciji za medije Tramezzani

18.1.2021.
14:02
VOYO logo

Paolo Tramezzani novi je trener Hajduka, 50-godišnji talijanski stručnjak potpisao je danas ugovor do ljeta 2022. godine, a vođenje prve momčadi preuzima odmah, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Talijanski trener preuzima Hajduk, moglo bi se reći, iz vedra neba. Nije stigao uz pompozne najave, a njegov je angažman iznenadio mnoge ljubitelje splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podići samopouzdanje igračima

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić zahvalio je Boru Primorcu na tome što je uskočio kao trener. Vratit će se u akademiji: „Dovršili smo kadrovsku križaljku dovođenjem novog trenera. On objedinjuje sve kvalitete koje smo htjeli", rekao je u uvodu Jakobušić, a nekoliko riječi dodao je i novi sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo desetak trenera na listi za koje smo mislili da su dobri za Hajduk. U kratkom vremenu napravili smo velik posao da nađemo najboljeg za Hajduk. Izabrali smo ga zbog karizme i energije. On može inspirirati naše igrače i podignuti im samopouzdanje. On je i prije uzimao klubove u teškim situacijama i podigao ih do uspjeha. Njegov tempo rada je manijački, tako kažu, on ulaže svu svoju energiju da poboljša momčad. Nadamo se da je ovo početak novog Hajduka. Sezona nije još gotova, želimo se plasirati u Europu na kraju sezone", rekao je Nikoličius.

Image
HAJDUK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA I NJEGOVE NEOBIČNE METODE: /

'Nadam se da neću to morati napraviti i u Hajduku'

Image
HAJDUK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA I NJEGOVE NEOBIČNE METODE: /

'Nadam se da neću to morati napraviti i u Hajduku'

Cilj je ostati dulje

"Hvala svima što su me odabrali i prihvatiti. Dat ću sve od sebe, dat ću svoj maksimum. Utakmica je već u petak, a ja upoznajem igrače danas prvi put. Ova sezona je važna. Želim da momčad nađe samopouzdanje. Nadam se da možemo započeti dobro. Ova momčad ima dobre igrače i dobre mlade igrače s akademije. Imamo dobru kombinaciju mladosti iz iskustva. Moramo smisliti novi način za igru. Svaki je trening bitan. Mislim da mogu napraviti dobar posao. Cilj mi je ostati ovdje duže nego u prošlim klubovima. Hajduk je za mene izvrsna šansa", rekao je o svojoj momčadi novi trener Hajduka Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se Talijan i jednog svog odgojnog poteza u prošlom klubu, kad je svoje igrače nakon jedne utakmice odveo u tvornicu u 6 ujutro da bi vidjeli kako radnici zaista rade.

"Nadam se da to neću trebati tu napraviti. Ali to je dalo dobre rezultate, a rezultati su važni. Od svakog tražim da da sve za momčad i onda će rezultati biti dobri. Za mene je ovaj novi posao fantastičan. Želim da poštujemo drugu momčad, ali ne da je se bojimo. Nadam se da ćemo to postići", rekao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da nemamo vremena i da imamo puno utakmica. Prvi korak je da me igrači upoznaju. Ići ćemo korak po korak. Želim dati igračima hrabrost da pronađu opet samopouzdanje. Možemo dobro završiti sezonu. Možemo dobro odigrati u kupu. Igrači moraju stvoriti dobar duh, ostati zajedno i dati sto posto", rekao je novi Hajdukov trener.

Tramezzani je pod ugovorom godinu i pol, no postoje klauzule za produljenje. Predsjednik i sportski direktor nadaju se da bi mogao ostati tri-četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo