Uzalud vam svi milijuni i klubovi - igrate bez srca! I izbornika, također!

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija u nekoliko dana je upropastila ono što se činilo nemoguće. Gotovo siguran plasman na EURO 2016 došao je u veliki znak pitanja...

6.9.2015.
20:32
AFP
VOYO logo

Hrvatska sudbina više nije u njezinim rukama. Komforna situacija je postala noćna mora i put do EURA vodi kroz pakao kvalifikacija ili molitve o kiksu Norveške. Iste one koju je Hrvatska uništila na Maksimiru s 5:1. Nije još sve izgubljeno, šanse i dalje postoje i ne treba pokopati Vatrene. Nije ni sramota izgubiti. Sramota je izaći na teren i odigrati onako kako je Hrvatska igrala u Oslu. Bez dovoljno srca i motiva, potpuno sterilno i bezvoljno.

Pitanje za milijun dolara

Zašto zvijezde najboljih europskih klubova igraju tako loše u hrvatskom dresu? Pitanje je za milijun dolara i ne treba to skrivati i tepati našim zvijezdama. U hrvatskom dresu su odigrali bez srca, šetali po terenu kao da odrađuju posao i to najviše boli svakog hrvatskog navijača. Real Madrid kašlje bez Modrića, a Luka u 160 minuta protiv Azerbejdžana i Norveške izgleda bezidejno. Secirati ostale zvijezde redom nema ni smisla. Tko je morao u mirovinu, tko je tu nezasluženo...Nepotrebno je. Podbacili su svi, a najviše je odgovoran onaj koji je dobio u ruke takvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač ima (potencijalno) najbolju hrvatsku reprezentaciju i najlakšu kvalifikacijsku skupinu ali to još nije uspio uglazbiti. Ima sve sastojke za najbolji mogući kolač, a ono što je on napravio jest - nejestivo. Ovo nije niti poziv za njegovu smjenu. Jer nije Niko Kovač isključivi krivac, ali njegova momčad ništa ne igra na terenu. I mora priznati lutanja i pogreške, te krenuti ih ispravljati. Ukoliko je sposoban, ako nije - neka preda izborničku palicu nekom drugom.

Ispričajte se navijačima

Iako će vjerojatno jako nedostajati, nema smisla prigovarati radi oduzetog boda kojeg su oduzele neke budale na Poljudu. Jednostavno je vrijeme da svi dobro razmisle kako rade svoj posao, kuda ide hrvatski nogomet i ispričaju se pravim navijačima. Jer oni ovo nisu zaslužili. Nisu zaslužili niti poteze HNS-a koji im zabranjuje gostovanja i smatra ih građanima drugog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodo, ali uz isprike očekujemo da pokažete odgovornost i napravite prave poteze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo