kritičan i predsjednik kluba / Utorak je 'dan D' za Niku Kovača: 'Moramo moblizirati sve snage, ovo je neprihvatljivo'

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Njemački mediji su nemilosrdni i sa većine stranica uglednih sportskih dnevnika vrište naslovi o 'vjerojatnoj smjeni Nike Kovača'

25.11.2018.
12:39
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Stolica bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača nakon subotnjeg remija Bayerna s Fortunom iz Düsseldorfa trese se više no ikad. 

Njemački mediji su nemilosrdni i sa većine stranica uglednih sportskih dnevnika vrište naslovi o 'vjerojatnoj smjeni Nike Kovača' i novom početku bavarskog diva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jako težak dan za nas. Potreban je interni razgovor", komentirao je Bayernov predsjednik Uli Hoeness nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Bayern imao prednost 2:0 i 3:1, a koja je na kraju završila 3:3.

Zaostatak za vodećom Borussijom Dortmund sada iznosi ogromnih devet bodova. Prema Hoenessovim riječima Kovačeva pozicija nije upitna, barem ne za iduću utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

бйрн от CocoBat на Rutube.

"U utorak će naš trener sigurno biti Kovač", rekao je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u utorak na Allianz Arenu stiže portugalska Benfica. Ta utakmica mogla bi biti sudbonosna za našeg trenera. 

"Moramo mobilizirati sve snage kako bismo osigurali prolazak dalje u Ligi prvaka, a onda ćemo sjesti i proanalizirati, jer ovo što se dogodilo je neprihvatljivo. Sigurno je da igrače nećemo pitati što misle o treneru, ali ćemo sljedeće dane iskoristiti da otkrijemo uzrok posrtajima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što nam se dogodilo je nestvarno. Osjećam kao da sam unekom lošem filmu", poručio je Bayernov igrač Leon Goretzka.

"Možete si samo zamisliti kako se osjećam. Ne znam mogu li biti ljući. Imaš sve u svojim rukama i onda opet sve proliješ, naravno da ne mogu biti sretan, nego samo ljut. Jednostavno ne mogu shvatiti da ne možemo iskoristiti one šanse, ali puno je gori način na kojim smo primili sva tri gola. Ovako kako smo mi reagirali nije bitno je li na suprotnoj strani pobjednik Lige prvaka ili momčad koja je ušla u Bundesligu; svi to znaju iskoristiti", komentirao je jučer nakon utakmice Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo