Usred kampanje Kerum napao upravu Hajduka

'I taj je kalendar još jedan dokaz da u Hajduku svatko radi što mu je volja, nema nikakvog plana, dogovora, nema zajedničkih sastanaka, odluka', istaknuo je splitski gradonačelnik Željko Kerum.

2.12.2011.
10:30
VOYO logo

Photoshop majstori i dalje su glavna poljudska tema. Kalendar Hajduka za 2012. godinu, koji je povučen iz prodaje i distribucije, i po nalogu novoga Nadzornog odbora ne može biti klupski službeni kalendar, postao je na tržištu najtraženiji artikl splitskoga kluba. Premda je bilo što teško predvidjeti, u utorak će na sjednici Nadzornog odbora letjeti perje. Predsjednik NO Hajduka dr. Josip Paladino razjaren je zbog gluposti koju je napravio Cicarelli, a slično razmišlja i gradonačelnik Splita Željko Kerum, koji je usred predizbornih aktivnosti, ali ipak je našao vremena za komentar.

"I taj je kalendar još jedan dokaz da u Hajduku svatko radi što mu je volja, nema nikakvog plana, dogovora, nema zajedničkih sastanaka, odluka. Postoje razne ideologije, razna mišljenja, ali najvažnije je da budemo ljudi. To treba gledati", kaže Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo