USPJEŠAN EKSPERIMENT: / "Normalno je da Mandžukić i ja možemo zajedno"

Image
17.11.2015.
22:37
VOYO logo

Bilo je upitnika oko toga mogu li njih dvojica igrati zajedno, ali oni su na najbolji način potvrdili da mogu. Obojica su bili strijelci (treći je gol djelo Brozovića), te tako pomogli da Hrvatska postane prva reprezentacija od 2009. godine koja je Rusiji uspjela zabiti tri pogotka.

"Imamo još jedan sustav za Euro"

"Imali smo prilika i u prvom poluvremenu, dobro smo igrali bez obzira na primljeni pogodak. U drugom smo poluvremenu počeli realizirati šanse, a imali smo još i neiskorištenih. Drago mi je zbog pobjede, a sad idemo dalje. Normalno je da Mandžukić i ja možemo zajedno, dobro smo surađivali i ja i on, ali i cijela momčad. Svi smo bili dobri i iz toga je proizašao ovako dobar rezultat. Pokazali smo da u Rusiji možemo zabiti tri gola domaćinu", rekao je za internetsku stranicu HNS-a napadač talijanske Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu hrvatske reprezentacije u Rostovu je debitirao veznjak Rijeke Ivan Močinić koji je pohvalio sustav 4-4-2 u kojem su Vatreni igrali u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je to izgledalo, a Kalinić i Mandžukić svjetski su napadači i sigurno im nije bilo teško. Odlično se slažu, ali mislim da je cijela momčad dobro reagirala i sada imamo još jedan sustav koji možemo iskoristiti na Europskom prvenstvu. Rusija je jedna od boljih momčadi protiv kojih sam igrao i ovo je bila baš dobra utakmica. Ipak, mi imamo igrače koji jednim potezom mogu odlučiti utakmicu, a i cijeli nam je kolektiv dobar. Mislim da smo Rusiju pobijedili svojom kvalitetom", istaknuo je Močinić za stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo