velikani razočarali / Uspavanka na Etihadu: City i Real u prvom susretu polufinala odigrali bez pogodaka

Image
Foto: AP Images

Manchester Cityju je ovo bilo prvo polufinale ovog natjecanja u povijesti kluba i njihovi navijači su shodno tome priredili spektakularnu uvertiru na tribinama uoči susreta

26.4.2016.
22:50
AP Images
VOYO logo

U prvom susretu polufinala Lige prvaka Manchester City i Real Madrid su na Etihadu odigrali utakmicu bez pogodaka. 

Manchester Cityju je ovo bilo prvo polufinale ovog natjecanja u povijesti kluba i njihovi navijači su shodno tome priredili spektakularnu uvertiru na tribinama uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ta uvertira ujedno je bila i najljepša stvar večeri, jer slobodno možemo reći kako 'Građani' i 'Kraljevi' nisu odigrali ništa.

Obje ekipe u utakmicu su ušle bitno oslabljene, domaćin bez Yaye Tourea, a Real bez apsolutno najveće klupske zvijezde Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok u prvom poluvremenu nije bilo ničega vrijednog izdvojiti, iz drugog treba istaknuti tek završni pritisak Reala u posljednjih desetak minuta.

Prvo je u 79. minuti Casemiro opasno tukao glavom nakon kornera, no njegov je udarac refleksno nogom obranio Hart, da bi se samo tri minute kasnije nakon još jednog kornera Pepe našao u najboljoj prilici utakmice, no njegov je udarac s pet metara ponovno sjajno skinuo Hart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real, dok je Mateo Kovačić susret proveo na klupi.

Utakmica od koje smo očekivali mnogo na kraju se pokazala kao pravo razočaranje, no nema sumnje kako nas na uzvratu u Madridu očekuje nešto mnogo spektakularnije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo