USLIJEDIO JE POTOP: / Klopp otkrio zašto je zamijenio hrvatskog braniča

Image
Foto: AFP/KIRILL KUDRYAVTSEV

Nogometaši liverpoola izgubili su na gostovanju kod Southamptona 3-2, a prvih 45 minuta za poraženu momčad igrao je hrvatski branič Dejan Lovren.

20.3.2016.
22:02
AFP/KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Klopp je nakon utakmice objasnio zamjenu Lovrena umjesto kojga je uveo Martina Škrtela. Slovački branič odigrao je poprilično lošu utakmicu, čak je i skrivio jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Zamijenio sam ga jer je imao žuti karton pa na kraju poluvremena više nije izgledao slobodno u teškim situacijama`, izjavio je nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nogometaši Liverpoola izvrsno su započeli utakmicu i poveli preko Coutinha u 17. minuti, a njihovu prednost je udvostručio Sturridge pet minuta kasnije. Tim je rezultatom završeno prvo poluvrijeme i tada se činilo da Liverpool sigurno ide prema novoj pobjedi.

Potpuni preokret

No, u drugom poluvremenu doghodio se potpuni preokret Southamptona, kluba za koji je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao prije dolaska u Liverpool. U drugom poluvremenu prvo je Southampton smanjio na 1-2 u 64. minuti preko Manea. Zatim je u 83. minuti Pelle izjednačio na 2-2, a pobjedu Southamptonu je doveo svojim drugim pogotkom Mane u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice Southampton je sedmi s s 47 bodova, tri više od devetoplasiranog Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo