USKORO BI MOGLO BITI ŽESTOKE PALJBE PO MODRIĆU: /

Real šokantno poražen od autsajdera, Vatreni najgore ocjenjen

Image
Foto: Profimedia

Zinedine Zidane je u nastavku, u 46. minuti napravio čak četiri izmjene, a tada je zamijenjen i Luka Modrić

17.10.2020.
21:23
Profimedia
VOYO logo

Novi prvoligaš Cadiz napravio je senzaciju svladavši u utakmici 6. kola španjolskog prvenstva u Madridu Real s 1-0. Cadizu je to prva pobjeda protiv Reala još od 1991. godine, kada je za njih igrao i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, a "Kraljevski klub" je doživio prvi poraz u Primeri nakon sedam mjeseci.

Honduraški napadač Anthony Lozano doveo je Cadiz u vodstvo već u 16. minuti, a začuđujuće, taj gol je ostao jedini na utakmici. Nakon vrlo slabog izdanja Reala u prvom dijelu, Zinedine Zidane je u nastavku, u 46. minuti napravio čak četiri izmjene, a tada je zamijenjen i Luka Modrić. No, rezultat se nije promijenio, Vinicius Jr je promašio zicer glavom, a Karim Benzema je u završnici pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

September 30, 2020, Valdebebas, MADRID, SPAIN: Luka Modric of Real Madrid looks on during the spanish league, La Liga Santander, football match played between Real Madrid and Real Valladolid at Alfredo Di Stefano stadium on september 30, 2020 in Valdebebas, Madrid, Spain.,Image: 560744862, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Mordić najgore ocjenjen

Spomenimo samo kako je Modrić, prema SofaScoreu, dobio najgoru ocjenu, tek 6.3 i vjerojatno će mu nisu ocjenu dati i španjolski novinari, a nije isključivo da će uskoro krenuti i kritika na njegov račun.

Unatoč porazu, Real je i dalje prvi sa 10 bodova, ali iz pet utakmica, dok je Cadiz drugi također s 10 bodova, ali iz šest dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Atletico Madrid slavio kod Celte u Vigu s 2-0 pogocima Luisa Suareza (6) i Yannicka Carrasca (90).


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo