USKOK U HAJDUKU: / Istražitelji bez suvišnih pitanja i riječi izuzeli više stotina dokumenata

Image
Image

Vijest da PNUSKOK po nalogu USKOK-a provodi izvide u Hajduku, odjeknula je jako u gradu pod Marjanom.

17.2.2017.
15:10
VOYO logo

USKOK u Hajduku? Ništa novo! Ovo je već treći put u zadnjih godinu dana da je poslovanje Hajduka pod istragom USKOK-a, a do sada nijedna istraga nije rezultirala optužnicom. Djelatnici PNUSKOK-a navodno istražuju transfere koji su rađeni pod bivšom upravom, premda je teško reći koje i iz čijega vremena poslove, odnosno transfere češljaju.

USKOK U HAJDUKU: Češljaju se transferi, gledaju papiri, provodi se opsežna istraga

Sportske novosti pišu kako su navodno pod povećalom transferi Ukrajinaca Artema Milevskoga, Maksima Bilija i Artema Radčenka, koji su dovedeni u vrijeme sportskoga direktora Gorana Vučevića i predsjednika Marina Brbića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna Dalmacija neslužbeno saznaje iz nekoliko pouzdanih izvora kako su policijski istražitelji bez suvišnih pitanja i riječi izuzeli više stotina dokumenata koji se odnose na transfere i ugovore koji su sklopljeni s igračima za vrijeme dok je sportski direktor bio Goran Vučević.

"Osobno mi je čak i drago da se sve iz našeg razdoblja prekontrolira i da prestanu kojekakvi spinovi neformalnih grupacija koje su sada blisko vezane uz klub. Mislim da je to najbolji način da se na naše razdoblje stavi točka. S moje točke gledišta apsolutno u tom razdoblju ne postoji ništa sporno, dapače! Nikad prije, a ni poslije, u Hajduku stvari nisu rađene u tolikoj mjeri transparentno", prokomentirao je USKOK-ove izvide bivši predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo