UPS, KAKAV PEH: / Trener Real Madrida navija za - Barcelonu!

Image
Foto: Screenshot

Mnogi su se nogometaši dosad opekli zbog izjava koje su davali u mlađim danima, posebno zbog odgovora na pitanje za koji klub ili klubove navijaju.

6.1.2016.
12:35
Screenshot
VOYO logo

Posebno su u tom smislu 'opasni' katalonski mediji koji su u više navrata izvlačili stare izjave novopečenih zvijezda Real Madrida u kojima ovi izražavaju divljenje prema Barceloni. Podvalili su tako svojedobno i našem Luki Modriću, iskopavši fotografiju na kojoj pozira s dresom Barcelone u rukama iako nema objašnjenja o okolnostima u kojima je nastala fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana nakon što je Zinedine Zidane imenovan trenerom Real Madrida, na društvenim se mrežama pojavila stara snimka legendarnog Francuza u kojoj tvrdi da mu je u Italiji najdraži klub Juventus, a u Španjolskoj - Barcelona!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je i po Zidaneovom izgledu da je intervju napravljen prije no što je došao u Real kao igrač 2001. godine. Već su se tada Barcelonini navijači su naslađivali sa Zidaneovom nepromišljenom izjavom, a sada su je opet iskopali iz arhiva i krenula je sprdanja kako Realov trener zapravo navija za najvećeg suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo