ZBOG OVAKVIH MAJSTORIJA LUKA JE OSVOJIO ZLATNU LOPTU: / Ovaj briljantni potez zasjenio je sve francuske u finalu

Image
Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama osvanuo je majstorski potez Luke Modrića

15.7.2018.
21:11
Screenshot
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su 'Vatreni' osvojili povijesno drugo mjesto. Luka je tako na najljepši mogući način zaokružio svoj životni ali i nogometni put, koji bi se mogao opisati u jednoj rečenici - od izbjeglišta do svjetskog trona.

Nakon SP-a u Rusiji više nema nikakve dvojbe. Modrić je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena. Davor Šuker je bio najbolji strijelac SP-a u Francuskoj 1998. godine, a s Realom je osvojio jednu Ligu prvaka, dok je Zvonimir Boban bio kapetan 'brončanih', te europski prvak s Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUKA MODRIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ SVJETSKOG PRVENSTVA: Zlatna lopta završila je u rukama hrvatskog genijalca

Luka ih je debelo nadmašio na klupskom planu osvojivši u dresu "Kraljevskog kluba" četiri Lige prvaka, a sada i na reprezentativnom planu. Na društvenim mrežama osvanuo je majstorski potez Luke Modrića koji je viđen u 77. minuti utakmice na Lužnjikiju. Upravo zbog ovakvih poteza, ovakvih bravura, Modrić je osvojio Zlatnu loptu na SP-u. Naravno, uz agilnost, vođenje momčadi i pretrčane km. Bravo Luka, ponosni smo na tebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo