UPOZORENJE NOVOG TRENERA MODRIĆU, BALEU I OSTALIMA: / 'Svaki igrač donosi ponešto, ali u Madridu nikada nije bilo nedodirljivih!'

Image
Foto: AFP

Novi strateg Kraljevskog kluba nema obzira prema hijerarhijama unutar svlačionice

2.11.2018.
17:18
AFP
VOYO logo

Nakon što je Julen Lopetegui, trener koji je zbog posla stratega Real Madrida žrtvovao šansu da vodi Španjolsku na Svjetskom prvenstvu, neslavno završio svoju avanturu na Berbabeu, ne prestaju glasine o tome tko će biti sljedeći trener. Bivši izbornik Furije izgubio je posao nakon katastrofalnog poraza od Barcelone (1-5) u posljednjem El Clasicu.

Legenda kluba i dosadašnji trener B momčadi, Santiago Solari, preuzeo je seniore na privremenoj bazi, a nakon što je pobijedio u prvoj utakmicim, poslao je jasnu poruku zvijezdama Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Madridu nema automatskih prvotimaca, nikada ih nije niti bilo! Uvijek postoje ozljede, nestalna forma. Svi igrači u momčadi imaju jednaku šansu da počnu od prve minute", rekao je Solari, po prenošenju ESPN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve su to jako dobri igrači, sa različitim životopisima, količinom odigranih utakmica, iskustvom i osvojenim titualama. Svaki donosi ponešto – iskusni i mladi igrači podjednako", dodao je Argentinac.

"Ne razmišljam o tome, samo o sljedećoj utakmici", komentirao je upit o tome hoće li postati trener Madrida dugoročno, a ne samo u prijelaznom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sve što mogu i sve što moram raditi. Samo se fokusiram na sljedeću utakmicu, kao i momčad. Nogomet se svodi upravo na to – sljedeću utakmicu. Znam da djeluje kao klišej, ali je istina", zaključio je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo