ZVIJEZDE SE SMIJEŠE: / Vatreni prošetali ulicama Budimpešte i dijelili autograme

Image

Hrvatski reprezentativci su se uoči svoje pripremne utakmice za Euro protiv Mađarske prošetali ulicama Budimpešte.

26.3.2016.
14:02
VOYO logo

I dok izbornika VatrenihAntu Čačića ne brine što za sraz na Groupama Areni na raspolaganju ima samo jednog napadača, Vatreni su se prošetali ulicama glavnog grada Mađarske. Modrić, Mandžukić i društvo pozdravili su građane Budimpešte i podijelili pokoji autogram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se krati vrijeme do večerašnje utakmice koja je na rasporedu od 18 sati. Sad Vatrenima slijedi ručak i okrijepa u hotelu, a nakon toga put Groupama Arene.

Ovaj dvoboj s Mađarskom dosta je bitan za nastavak uigravanja formacije 3-5-2, s kojom Čačić očito želi napasti u Francuskoj. Do sad nikada nismo izgubili od Mađarske. Od naše samostalnosti igrali smo međusobno čak šest puta. Počelo je s prijateljskom utakmicom 1994. godine (2-2). Dobili smo 4-1 dvije godine kasnije, također u prijateljskom ogledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska bez poraza protiv Mađarske

Slavili smo i 2002. godine 2:0 u gostima u prijateljskoj utakmici, a 1994. godine bili smo uvjerljivi kod kuće 3:0 u kvalifikacijama za SP. Godinu dana kasnije odigrali smo 0:0 u istim kvalifikacijama, a 2008. godine prijateljski susret u Mađarskoj završio je bez pobjednika (1:1). Hrvatska bi protiv Mađarske trebala zaigrati u sastavu: Subašić; Srna, Ćorluka, Vida, Vrsaljko; Modrić, Antolić; Perišić, Kovačić, Brozović; Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo