UOČI MOŽDA I KLJUČNE UTAKMICE ZA DINAMO: / 'I s Machadom smo razgovarali o Olympiakosu'

Image

Pred Dinamom je novi izazov u Ligi prvaka. Sutra od 20 i 45 na Maksimiru, igraju važan susret 3. kola Lige prvaka protiv Olympiakosa.

19.10.2015.
14:28
VOYO logo

Ova utakmica mogla bi biti ključna u Dinamovom nastojanju da nakon dugog niza godina konačno izbori proljeće u Europi. Olympiacos je sjajna momčad, izabranici Marcoa Silve u prošlom su kolu slavili na Emiratesu kod Arsenala. Dinamo muku muči s ozljedama nekolicine igrača (Sigali, Schildenfeld, Pavičić, Ademi-suspenzija).

Težak susret

"Čeka nas treća utakmica grupne faze Lige prvaka, igramo protiv jako dobrog protivnika. Potvrđuju to njihovi rezultati u prvenstvu i Ligi prvaka, ali moram reći da se veselim sutrašnjoj utakmici. Želimo biti u što boljem svjetlu, pokazati što bolju igru i pobijediti. Svjesni smo njihove snage, ali kao sportaši se nadamo najboljem. I da će sve sutra izgledati dobro i uspješno. Pinto je spreman za utakmicu, a sve ostalo je standardno. Kao i do sada" kazao je Zoran Mamić, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Da, o Olympiakosu sam razgovarao i s Machadom. To je običaj, tako radimo uvijek. Pričao sam i s Goncalom koji je tri godine radio s njihovim trenerom. Pričali smo također s Mariom Bonićem i Rajkom Janjaninom, ali najviše vjerujemo sami sebi i svojim procjenama. Mi donosimo odluke, mi ćemo gurati svoje ideje."

"Svaka informacija je dobrodošla. No, najviše vjerujemo sami sebi i onome što mi u stručnom stožeru vidimo. Imaju veliki izbor igrača i veliku kvalitetu na bočnim pozicijama. Naravno, osim po bokovima imaju kvalitete kroz individualne akcije, kroz prekide. Radi se o vrlo discipliniranoj i kvalitetnoj momčadi", istaknuo je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biti će korekcija u igri Modrih

Dinamovci protiv Olympiakosa traže nova tri boda u Ligi prvaka i na taj način će se i postaviti u ovoj utakmici..

"Sigurno da kvaliteta suparnika ne dozvoljava da jurimo bezglavo, da igramo kao u većini utakmica HNL-a. Bit će određenih korekcija, želimo igrati na svoj način, ali se nešto pita i suparnika. Vidjet ćemo kako će se sve događati na terenu. To će pokazati rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Utakmica na Maksimiru započet će u 20.45 sati, a za ovaj dvoboj i onaj koji slijedi za 15 dana u Grčkoj, klubovi su dogovorili da neće biti organiziranog vođenja navijača na gostovanja.

Tagliavento sudi u Zagrebu

Maksimirsku utakmicu sudit će 43-godišnji Talijan Paolo Tagliavento, koji je u Zagrebu već sudio utakmicu Europske lige 2008.godine Dinamo – Sparta Prag (0-0) te čak triput dijelio pravdu na Dinamovim utakmica u kvalifikacijama ili grupnoj fazi Lige prvaka: 2009. Pjunik – Dinamo (0-0), 2012. Porto – Dinamo (3-0) i 2013. Austrija Beč – Dinamo (2-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvjerojatnija početna postava Dinama (4-3-3): Eduardo – Pinto, Goncalo, Taravel, Pivarić – Machado, Antolić, Rog – Fernandez, Soudani, Pjaca.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo