publika na tribinama / Uoči derbija na Poljudu Hajduk upozorio navijače: 'Molimo sve da se ponašaju korektno'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduk je uoči utakmice objavio posebnu obavijest navijačima

6.10.2018.
12:55
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog incidenata na Poljudu Hajduk je dobio kaznu s četiri prvenstvene ili kup utakmice igranja bez prisutnosti gledatelja na utakmicama, no s obzirom da kazna stupa na snagu tek od "Konačnosti odluke (osam dana od primitka)", navijači će večeras imati prilike pratiti splitski nogometni klub s tribina na utakmici protiv Osijeka. 

Hajduk je uoči utakmice objavio posebnu obavijest navijačima u kojoj se apelira da na stadion ne unose pirotehnička sredstva te transparente i poruke uvredljivog sadržaja. U obavijesti ističu da je  je zabranjeno unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu. Također, pozivaju navijače da ranije dođu na stadion zbog potencijalnih gužvi, a ovaj put djeci neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi”, poručili su na kraju. Podsjetimo, kazna je Hajduku stigla nakon što je na derbiju protiv Dinama na Poljudu teško ozlijeđen vatrogasac kojem je topovski udar raznio prst te zbog još niza incidenata koji su se dogodili tijekom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo