UNITED ĆE OVE ZIME SAMO PRODAVATI: / Spektakl slijedi na ljeto, otkrivene tri glavne mete Manchester Uniteda

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je u srijedu da će klub s Old Trafforda ove zime samo prodavati igrače, a s kupovinom će pričekati do ljeta.

12.1.2017.
9:45
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Prvi igrač koji ove zime napušta United je francuski veznjak Morgan Schneiderlin koji je već odradio liječničke preglede u Evertonu. Schneiderlin je na Old Trafford došao u ljeto 2015. iz Southamptona i dok je kod Louisa van Gaala još imao solidan status, kod Mourinha je pao u drugi plan.

Image
MOURINHO SLAŽE MOMČAD ZA LIGU PRVAKA: /

Francuski napadač dobio ponudu koja se ne odbija

Image
MOURINHO SLAŽE MOMČAD ZA LIGU PRVAKA: /

Francuski napadač dobio ponudu koja se ne odbija

Odlazi i Depay

Everton je pristao platiti 28 milijuna eura odštete, a Mourinho je odmah naglasio kako će taj novac, kao i onaj od očekivane prodaje Memphisa Depaya, još jednog Van Gaalovog promašaja, biti uložen u pojačanja u ljetnom prijelaznom roku. A tko će biti ljetne mete Manchester Uniteda, u četvrtak otkriva The Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama uglednog britanskog dnevnog lista, Crveni vragovi će loviti trojicu igrača, pri čemu bi 'kapitalac' trebao biti napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann (25). Već dugo se nagađa o zanimanju Uniteda za francuskog reprezentativca, a čini se da je slavni engleski klub ponovno spreman 'odriješiti kesu', baš kao i prošlo ljeto kada je za 105 milijuna eura kupio Griezmannova sunarodnjaka Paula Pogbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I druga navodna meta Uniteda je Francuz. Riječ je o 22-godišnjem defenzivnom veznjaku Monaca Tiemoueu Bakayoku koji ove sezone igra u odličnoj formi. Treći igrač na Mourinhovom radaru je stoper Benfice Victor Lindelöf. Za njega se nagađalo da će se već ove zime preseliti na Old Trafford, ali Manchester je odustao od transfera. Sudeći prema The Timesu, samo privremeno, jer na ljeto namjerava 22-godišnjeg Šveđanina 'privesti' u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo