PA NJEMU TREBA PODIĆI SPOMENIK: / Pogledajte s kakvim se zdravstvenim problemima Rakitić sinoć nosio

Image
Foto: AFP

Veličanstvena pobjeda Hrvatske za finale Svjetskog prvenstva

12.7.2018.
8:35
AFP
VOYO logo

Hrvatska je sinoć u polufinalu Svjetskog prvenstva pobijedila Englesku i nakon 20 godina nadmašila uspjeh Vatrenih iz 98. godine kada su se zaustavili u polufinalu protiv Francuza. U nedjelju će Vatreni, baš kao i te 1998. igrati s Francuskom, ali ovaj put u finalu Svjetskog prvenstva.

Rakitić i Modrić dominirali

Jedan od najboljih pojedinaca sinoć bio je sigurno Ivan Rakitić koji je u sličnoj formi cijeli Mundijal, baš kao i njegov kolega iz veze Luka Modrić. Odigrao je sjajnu utakmicu, pretrčao preko 14 kilometara i u pravom smislu te fraze, ostavio srce na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić je prije utakmice u svojoj kolumni za Standard.co napisao da je Luka Modrić najkompletniji vezni igrač na svijetu, ali i istaknuo da je Rakitić taj koji je srce momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni temperatura ga nije zaustavila

COPE prenosi kako je Ivan Rakitić izjavio da je sinoć odigrao pod temperaturom. Kako piše COPE, hrvatski junak izjavio je kako je sinoć imao temperaturu od 39 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoć sam imao temperaturu od skoro 39 stupnjeva. Ležao sam u krevetu i pokušavao pronaći snage za utakmicu. Da sam morao igrati sa samo jednom nogom, igrao bih!", izjavio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo