VATRENI USKORO ODLAZI / Umjesto Hrvata stiže Srbin? Perišića bi u Interu trebao zamijeniti slavni srpski reprezentativac

Image
Foto: Profimedia

Perišić ove sezone igra u jako dobroj formi i jedan je od važnijih igrača u momčadi Simonea Inzaghija

16.11.2021.
17:49
Profimedia
VOYO logo

Hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću (32) ugovor s Interom istječe sljedećeg ljeta i sve je jasnije gdje će nastaviti karijeru.

Perišić ove sezone igra u jako dobroj formi i jedan je od važnijih igrača u momčadi Simonea Inzaghija, a isto se može reći i za reprezentaciju gdje briljira kod Zlatka Dalića, no odlučio je da će dres Nerazzurra nositi samo do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji već neko vrijeme pišu kako Perišić neće dobiti novi ugovor i kako gotovo sigurno odlazi sljedećeg ljeta kao slobodan igrač. Interu to neće biti preveliki problem jer su mu, kako pišu talijanski mediji, već pronašli zamjenu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić

Stiže Kostić

Naime, u Inter bi sljedećeg ljeta trebao doći srpski reprezentativac i krilni napadač Eintrachta, Filip Kostić. Navodno su u Interu već sve dogovorili s Kostićem i on bi u klub trebao stići čim Perišić ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostić je ove sezone, iako klub iz Frankfurta ne igra baš najbolje, u dobroj formi. Zabio je dva gola i upisao pet asistencija u 13 utakmica. A što se Perišića tiče, njega navodno traži podosta klubova, a u posljednje vrijeme spominje se mogući potpis za Newcastle United koji je nedavno dobio nove vlasnike i postao najbogatiji klub na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo