Uložio skoro 2 milijuna eura na klađenje u 4 mjeseca?

Slovenska je policija uhitila četiri osobe osumnjičene da su dio zločinačke organizacije koja se specijalizirala za ilegalno klađenje na nogometne utakmice.

28.4.2011.
14:48
VOYO logo

Uhićene su četiri osobe – Kosta Turner, 47-godišnji poduzetnik i suvlasnik Bowling centra u Mariboru, njegov nećak Vasja Turner (27), poslovni partner Ivan Vinko Ivek te Zvonko Hajšek (43), protiv koga se dugo vodio kazneni postupak na mariborskom sudu zbog navodnog krijumčarenja droge, trgovine oružjem i pranja novca. Tužitelj je na kraju povukao optužbe.

Osim ove četvorice, još je šest osoba kazneno prijavljeno i njih se kriminalistički obrađuje. Među njima je slovenski nogometni reprezentativac Goran Šukalo, igrač Duisburga koji se natječe u drugoj njemačkoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šukalo je u prva četiri mjeseca ove godine u Mariboru u ilegalnom klađenju uložio 1.9 milijuna eura, piše Večernji list. Veliki dio tog novca navodno je prikupljen od drugih igrača koji profesionalno igraju nogomet u Njemačkoj i drugdje u inozemstvu.

Uz brata poznate slovenske manekenke Stančke Šukalo, pod istragom se našao i srpski nogometaš Saša Simić. Slovenska policija čeka rezultate njemačkih kolega koji pretražuju njihove stanove. Njih se sumnjiči da su sudjelovali u namještanju rezultata nogometnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dosadašnjim informacijama, mariborska je kladioničarska mafija od listopada prošle godine zaradila najmanje 250.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo