PARTIZAN NA KOLJENIMA /

Ukrajinci opleli po Srbima: 'Dinamo je potjerao psa u kućicu, preostaje im da sahrane sami sebe'

Image
Foto: Profimedia

Reakcije ukrajinskih medija bile su plod zategnutih političkih odnosa

24.7.2024.
12:05
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Partizana doživjeli su novi potop u Europi. Srpski klub bio je pregažen u Poljskoj gdje ih je 'domaćin' Dinamo Kijev u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka pobijedio rezultatom 6-2.

Image
PIŠU O SKANDALU /

Partizan doživio sramotu na terenu, no tu nije bio kraj za Srbe

Image
PIŠU O SKANDALU /

Partizan doživio sramotu na terenu, no tu nije bio kraj za Srbe

Utakmica se odigrala u poljskome Lubinu zbog ratnog stanja u Ukrajini, a već pred utakmicu trajale su trzavice zbog nedavne prijateljske utakmice između Partizana i CSKA Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je poveo iz penala, a onda su im ShaparenkoBrazhkoKaravajev Kabaiev utrpali četiri gola. Drugi gol Saldanha malo je ublažio rezultat, no onda su za Dinamo još zabili Popov Pikhalonok za konačnih 6-2.

Reakcije ukrajinskih medija bile su plod zategnutih političkih odnosa: "Dinamo - Partizan 6:2. Ništa poslovno, samo osobno", naslov je na ukrajinskom portalu Ua.football koji dodaje u tekstu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica časti i dostojanstva za dinamovce. Intenzitet protivljenja osjećao se od prvih minuta. Vitali Bujalski - kapetan Dinama - nije pružio ruku kapetanu Partizana, a igrači ‘groblja‘ su od samog početka aktivno ulazili u duele i borili se s ukrajinskim igračima, povremeno pregrubo", pišu i zaključuju:

"Motivacija, dinamika, želja i usmjerenost na golove - sve je to bilo na visokom nivou te večeri od strane Dinama. Reklo bi se da su potjerali psa u kućicu. Poslali su Srbe na svoje mjesto iako su sami sebi donosili probleme u obrani. Što se tiče ‘groblja‘, preostaje im da sahrane sami sebe. Vidimo se u Beogradu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo