UHIĆEN SUDAC KOJI JE IZMISLIO PENAL: / 'Sumnjiči se da je iskorištavanjem svojeg položaja favorizirao domaću momčad'

Image
Foto: Screenshot Youtube

U Srbiji je uhićen nogometni sudac

15.5.2018.
12:16
Screenshot Youtube
VOYO logo

Srpski sudac Srđan Obradović proteklih je nekoliko dana u fokusu tamošnje javnosti nakon je dosudio nevjerojatan kazneni udarac na utakmici pretposljednjeg kola Lige za prvaka.

SKANDAL U SRPSKOM DERBIJU ZA EUROPU: Sudac pokazao na bijelu točku, a gledatelji su ostali van sebe jer nikome nije bilo jasno zašto

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći Spartak je u Subotici igrao protiv niškog Radničkoj i pobijedio 2-0. Prvi gol je zabio Nikolić u 66. minuti iz kaznenog udarca, ali posebno je sporna situacija iz 79. minute. Lopta je prošla igraču Radničkog kroz noge nakon jednog prodora s desne strane, a Obradović je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apsolutno nikome nije bilo jasno zašto je dosuđen penal, a Nikolić je ponovno bio precizan s bijele točke.

Dva dana poslije, priča je dobila nastavak. Kako se navodi iz tužiteljstva u Novom sadu, sudac Obradović je uhićen zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo zlouporabe službenog položaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On se sumnjiči da je na na nogometnoj utakmici u Subotici, između FK Spartaka i FK Radničkog, iskorištavanjem svog službenog položaja favorizirao domaću momčad i tako je stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika. Osumnjičenom je određenom zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz kaznenu prijavu biti priveden nadležnom tužitelju", donosi priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo