UGLEDNI PORTAL NAPRAVIO FORŠPAN UTAKMICE OD KOJEG ĆE NAVIJAČI UNITEDA ZADRHATI: / 'On dolazi' – znate na koga misle, zar ne?

Image
Foto: AFP

Bleacher Report je napravio zanimljivi video najave utakmice Uniteda i Barcelone

9.4.2019.
9:52
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone ove srijede putuju na Old Trafford gdje će igrati prvi susret četvrtfinala Lige prvaka protiv engleskog Manchester Uniteda. Katalonci su veliki favoriti, iako ne treba otpisati niti Manchester United, koji je odigrao herojski u Parizu i izbacio favorizirani PSG.

Međutim, navijači Uniteda će se sa strepnjom prisjetiti posljednja dva finala LP koja su igrali upravo protiv Barce – u Rimu 2009. i Londonu 2011. Ne samo da je United oba finala izgubio (0-2 i 1-3), nego su ih Katalonci u potpunosti nadigrali – do te mjere da je Wayne Rooney 15. minuta prije kraja finala na Wembleyju rekao Xaviju – "Bilo je dosta, pobijedili ste, možete se prestati dodavati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki portal Bleacher Report kanalizirao je upravo taj sentiment te je snimio foršpan/najavu utakmice iz perspektive Uniteda. "On dolazi", poručuje BR u jednom kadru. Riječ je, naravno, o Leu Messiju, najboljem igraču svijeta, kojega će momčad Olea Gunnara Solskjaera morat pokušat zaustaviti ako želi imati šanse za prolaz u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo