NAKON OSAM GODINA / Ugledni list tvrdi: 'Gotovo je. Brozović odlazi za 30 milijuna eura. Žele ga Real, Barcelona i Chelsea'

Image
Foto: Profimedia

Inter je shvatio da itekako može i bez njega...

28.1.2023.
8:29
Profimedia
VOYO logo

U današnjem tekstu talijanski dnevnik svjetskog ugleda Gazzetta dello Sport otkriva kako da Marcelo Brozović odlazi iz Intera nakon osam godina:

Image
GLEDAMO I NE VJERUJEMO /

Marcelu Brozoviću propao transfer u Barcelonu, a sada je poznato i zašto. Razlog je stvarno tužan

Image
GLEDAMO I NE VJERUJEMO /

Marcelu Brozoviću propao transfer u Barcelonu, a sada je poznato i zašto. Razlog je stvarno tužan

"Usprkos tome što je Epic Brozo prije ni godinu dana produljio ugovor s Interom do 2026. te tako dobio povišicu na 6.5 milijuna eura godišnje i bonuse, kojom je postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu, Inter ga je stavio na transfer-listu. Dva su razloga za to", pišu Talijani i pojašnjavaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter, koji je godinama bio brozocentričan, dakle sve se vrtjelo oko Hrvata, ove sezone je zbog njegovih ozljeda, zbog kojih je propustio čak 14 utakmica, ali i slabije forme, shvatio da itekako može i bez njega. Uostalom, Brozović je u prvoj momčadi Intera posljednji put bio davnog 18. rujna prošle godine", stoji u tekstu.

'Chelsea gradi hrvatsku državu'

"Inter više od četiri mjeseca igra bez Brozovića u udarnoj momčadi. Zadnji put je igrao također davno, 13. studenog, ali tada je dobio samo 10 minuta protiv Atalante. Calhanoglu igra tako da se više nitko ne pita gdje je Brozo. On je potpuno nestao zbog nove u nizu ozljeda lista, koja se nastavila na ozljedu tetive. Naravno, ovom nizu nije pomoglo ni Brozovićevo igranje za Hrvatsku na SP-u", piše i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brozovićev slučaj dokaz je kako se u nogometu sve može potpuno promijeniti za samo par mjeseci jer još u rujnu Brozović bio kralj u Interu, netko bez koga se ne može zamisliti sadašnjost ni daleka budućnost, a sada je na prodaju. Barcelona godinama želi Marcela, a Xavi je njegov neskriveni fan. Uostalom, klubovi su prije dva tjedna ozbiljno pregovarali o zamjeni Brozović za Kessieja." navode i ostale velikane:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realov trener Carlo Ancelotti također ne krije da mu je Brozović miljenik. Za njega navija i Luka Modrić, koji želi da ga prijatelj i sunarodnjak naslijedi u Realovoj vezi. Chelsea pak gradi 'državu u državi', i to hrvatsku. Kovačiću želi pridodati Gvardiola, ali i Brozovića, za kojeg smatraju da bi popunio rupu nastalu Kanteovim neigranjem. Juventus u Brozoviću vidi idealnog nasljednika i temelj nove momčadi. Za zainteresirane Inter je izvjesio cijenu od 30 milijuna eura", zaključuje Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo