DALIĆ I VATRENI IMAJU RAZLOG ZA VESELJE: / Marca opjevala igru Kovačića! 'Postao je ključan igrač'

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Mateo Kovačić postao je ključni igrač u planovima Zinedine Zidanea

22.3.2018.
16:29
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Ugledna madridska Marca u četvrtak je na svojem portalu objavila tekst u kojem se osvrće na sjajnu igru Matea Kovačića u dresu Reala. Hrvatski reprezentativni veznjak, koji krati vrijeme do utakmice s Peurom u gledanju NBA utakmica i slikanju s , postao je bitan kotačić u sustavu igre trenera Zinedine Zidanea.

Image
HRVATSKI ASOVI S ĐOKOVIĆEM NA NBA SPEKTAKLU: /

Vatreni se pohvalili dresovima u kojima je nedavno igrao i LeBron

Image
HRVATSKI ASOVI S ĐOKOVIĆEM NA NBA SPEKTAKLU: /

Vatreni se pohvalili dresovima u kojima je nedavno igrao i LeBron

Marca je posvetila pozornost Kovačiću na način da piše kako se Hrvat - vratio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

KOVAČIĆ PREDVODI SVE IGRAČE NAJJAČIH EUROPSKIH LIGA! Kod njega je lopta sigurna kao u najboljim sefovima svijeta

"Mateo Kovačić postao je ključni igrač u planovima Zinedine Zidanea koji je uvijek imao strpljenja za mladog veznjaka. To Zidane svaki puta pokazuje pri slaganju prvih 11. Kova je startao u šest od posljednjih osam susreta Reala. Uključujući i onu utakmicu protiv PSG-a. I sve to došlo je nakon teškog perioda za Hrvata. Nije puno igrao, ozljedio se (parcijalna ruptura) uoči utakmice s APOEL-om izbacila ga je iz pogona na više od dva mjeseca. No, Kovačić je zaradio ponovnu mogućnost da se uopće i izbori za prvih 11, a onda i zaigra. Došlo je do jače konkurencije u vezi između Modrića, Kroosa, Casemira i društva. Ide sve ka tome da jednog dana Lucas, Asensio i Kovačić budu standarni trojac u prvih 11. Kova je u odnosu na Zizoua upotrebljiviji i zbog toga što ga se može koristiti svugdje u veznom redu", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić ove sezone još nije upisao pogodak u službenim utakmicama (ima tri asistencije), ali sakupio je 1354 minute na travnjaku. Najbitnije je da Kova igra, to je najbolji način za hvatanje one optimalne forme za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A takav je i najpotrebljiviji. Kovačić bi trebao biti Dalićev jaki adut u Rusiji. U to nema sumnje. Nadamo se samo kako će ozljede zaobičići i Kovačića i ostale Vatrene. Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na američkoj turneji po Americi. U noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu u Miamiju igraju prijateljsku utakmicu s Peurom. Četiri dana poslije, Hrvatska će odigrati susret u Dallasu, a protivnik Vatrenima bit će Meksiko.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo