UEFA OBJAVILA IME NAJBOLJEG IGRAČA PRVOG KOLA LP-A: / Čudesni Oršić bio je među kandidatima, a evo kome je otišla nagrada

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
20.9.2019.
12:43
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Veliku čast dobio je trostruki strijelac Dinama

Norveški napadač Erling Haaland proglašen je najboljim igračem prvog kola Lige prvaka. Igrač Red Bull Salzburga zabio je hat-trick protiv Genku te je postao prvi debitant kojem je to uspjelo.

Haaland je u Uefinoj anketi iza sebe ostavio vratara Barcelone Ter Stegena, dvostrukog strijelca PSG-a protiv Reala Angela di Mariju i Dinamovog junaka Mislava Oršića. Hrvatski reprezentativac našao se među kandidatima zbog sjajne predstave protiv Atalante koju je okrunio s tri pogotka i tako uz Haalanda postao još jedan debitant kojem je to uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja utakmica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika pobjeda za nas, najbolja utakmica Dinama u ovih dvije godine, koliko smo svi zajedno tu. Treba ići dalje, korak po korak, vidjet ćemo dokle ćemo dogurati”, kazao je Mislav Oršić nakon susreta.

“Od početka smo dobro ušli u utakmicu, napali smo ih, promijenili smo formaciju i njih je to dosta zbunilo. Oni nisu znali što trebaju raditi. To nam je stvarno išlo u prilog. Oni jednostavno nisu znali što će dalje”, objasnio je Oršić koji je zajedno s fantastičnim 19-godišnjim igračem Reb Bull Salzburga nakon odigranog 1. kola Lige prvaka trenutno vodeći strijelac s tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo