BRAVO, ODLIČAN POTEZ / UEFA izašla u susret Hajdukovim navijačima: Utakmica s Milanom srušit će jedan rekord, a za sve je zaslužan jedan čovjek

Image
Foto: Pixsell.hr

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin ovim je činom još jednom pokazao koliko drži do klubova, kao i navijača, jer UEFA je selidbom Hajdukove utakmice u Ženevu dobila izvanredne troškove.

21.3.2023.
13:43
Pixsell.hr
VOYO logo

Sjajna vijest za sve Hajdukove navijače dolazi iz UEFA-e. Krovna europska nogometna organizacija odlučila je da će se polufinalna utakmica juniorske Lige prvaka između Hajduka i Milana odigrati u Ženevi, na Stade de Genève koji prima 30.000 gledatelja.

UEFA je prvenstveno ovu odluku donijela zbog Hajduka kojeg na završnici Lige prvaka mladih planira pratiti više od 10.000 navijača. UEFA je tako izašla u susret Hajduku, kao i vojsci njegovih navijača koji bi htjeli prisustvovati najvećoj utakmici u povijesti Hajdukove nogometne škole. Stadion u Nyonu na kojem se prvenstveno trebala igrati utakmica prima tek 2500 gledatelja što bi bilo premalo za sve zainteresirane. Ostali navijači nisu se najavili UEFA-i izgleda kako će na tribinama biti većina Hajdukovih navijača. Za očekivati je kako će utakmica između Milana i Hajduka ući u povijest kao najgledanija ikada na završnom turniru juniorske Lige prvaka. Utakmica će se igrati 21. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo