Hajdukov 'transfer iz snova': Vatreni odlazi za 4,5 milijuna eura?

Prema pisanju talijanskih medija Udinese već u siječnju u svojim redovima želi vidjeti Josipa Radoševića. Navodno su Talijani za mladog Hajdukovog Vatrenog spremni iskeširati 4,5 milijuna eura.

20.11.2012.
9:24
VOYO logo

Radošević, koji se još prošle sezone kalio na drugoligaškim travnjacima, mogao bi tako postati jedan od najboljih poteza Hajdukove uprave u posljednjih nekoliko godina.

Priliku koju mu je dao Mišo Krstičević na početku sezone, mladi veznjak maksimalno je iskoristio postavši neizostavan član udarne postave Bijelih, a na njegove nastupe imun nije ostao ni izbornik Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Udinese koji je poznat po tome da kupuje jeftinije mlade igrače i kasnije ih plasira u bogate europske klubove, navodno se zapalio za Radoševića, te je spreman već u siječnju Bijelima 'iskrcati' čak 4,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Hajduk i dalje muku muči s novcima. Na račun je napokon sjelo 2,3 milijuna eura od transfera Ante Vukušića. 1,8 milijuna eura za Anasa Sharbinija još se čeka.

"S onih 30 milijuna kuna kredita poplaćali smo sve što smo trebali, sve kontrolira gradsko povjerenstvo. Šibeniku nismo dužni, nego Poreznoj upravi, i to još nije plaćeno. Riješili smo obveze prema UEFA-inim propisima, prema financijskom fair playu. Pescara je platila, a slučaj Anasa Sharbinija predali smo FIFI na arbitražu. Prema informacijama koje imamo, to će se riješiti u siječnju, a novac će stići u veljači. Idu nam zatezne kamate, svaki mjesec po 15.000 eura. Da nam se ne žuri zbog novca, ne bismo imali ništa protiv da to i dulje traje", rekao je predsjednik HajdukaMarin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo