Bivši španjolski reprezentativac / U velikoj tragediji život izgubio José Antonio Reyes: Istažitelji otkrili glavni uzrok nesreće

Image
Foto: Wikimedia Commons

Reyes je poginuo je u subotu oko 11.40 sati kada je njegov Mercedes Brabus s550 380hp izletio s ceste

3.6.2019.
13:00
Wikimedia Commons
VOYO logo

Bivši španjolski reprezentativac José Antonio Reyes koji je igrao za više europskih nogometnih klubova poginuo je u prometnoj nesreći.

Španjolske novine Mundo Deportivo dobile su uvid u službeno izvješće u kojem piše da je Reyes vozio 237 kilometara na sat i to na cesti s ograničenjem od 120 kilometara na sat. Objavljeno izvješće osvjetlilo je tragičnu nesreću u kojoj su poginuli nogometaš i njegov rođak Janathan Reyes. Treći putnik, Juan Manuel Calderon primljen je na intenzivnu njegu u bolnicu Virgen del Rocío u Sevilli sa 60 posto opeklina na tijelu te je za sada stabilno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI: 

Naime, zbog velike brzine kojom je Reyes vozio, došlo je do pucanja jednog kotača. Njegov je Mercedes sletio s ceste, udario u nekoliko blokova s desne strane ceste, a nakon toga se prevrnuo nekoliko puta. Automobil se potom zapalio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, sumnja se da je do puknuća došlo jer nije bilo dovoljno tlaka u gumama jer Reyes automobil nije vozio nekoliko mjeseci, piše Mundo Deportivo

Reyes je poginuo je u subotu oko 11.40 sati kada je njegov Mercedes Brabus s550 380hp izletio s ceste na jugozapadu Španjolske. Vraćali su se s treninga Extremadure u kojoj je Reyes trenirao. U dresu španjolske reprezentacije 35-godišnji Reyes je odigrao 21 utakmicu i zabio je četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo