Napeto za derbi u Splitu: 'Dosta je bilo, neću imati milosti'

Hajduk i Split u subotu u 19 sati igraju gradski derbi. Igra se na Poljudu, a sudeći prema formi, favoriti bi trebali biti igrači Hajduka.

5.10.2013.
15:38
VOYO logo

No, hoće li i biti tako, saznat ćemo ove večeri. U prvom derbiju sezone, Hajduk je lakoćom nadigrao gradskog rivala s 3:0, a sada će 'crveni' tražiti uzvrat. Hajduk je s Rijekom na diobi drugog mjesta, s 23 boda, dok Split nakon 11 utakmica ih ima tek petnaest. Puno manje nego što su očekivali.

"Poslije ove utakmice neću imati milosti, neki igrači imali su dosta prigoda, a malo daju", rekao je trener Splita Stanko Mršić, dok je njegov kolega na klupi Hajduka Igor Tudor također 'zaprijetio' svojim igračima, piše u Večernjem listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Favoriti smo, ali nemojte misliti da očekujem da će to biti repriza one utakmice u kojoj smo pobijedili sa 3:0. Na nama je da ostanemo ponizni i skromni. To sam igračima rekao u svlačionici, nismo ova 23 boda osvojili jer imamo odlične centaršuteve i driblinge, već zbog toga što smo bili ponizni i skromni, zbog toga što smo igrali s puno srca. Da je bilo po drugim stvarima, imali bismo 15 ili 16 bodova", kazao je Tudor i nastavio:

"Moramo ostati takvi, to je jedina tajna, jedini recept. Svi koji budu na toj liniji, igrat će, a oni koji to ne budu, neće igrati. Jedino oni koji su glavama prisutni, oni koji rade obranu, igrat će."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo