U STILU MARADONE: / Kakva šteta što ovo nije završilo pogotkom!

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Nevjerojatan je preporod doživio francuski nogometaš Hatem Ben Arfa otkad se prošlo ljeto vratio u domovinu i potpisao za Nicu.

5.1.2016.
11:11
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Za novo se oduševljenje javnosti Ben Arfa pobrinuo u ponedjeljak u utakmici Francuskog kupa protiv Rennesa (2:2). Iako je na koncu njegova momčad ispala zbog lošijeg izvođenja jedanaesteraca, 28-godišnji krilni napadač je bio prvo ime utakmice, a ovacije navijača je zaradio nakon čudesnog solo-prodora u drugom poluvremenu kada je smiješnim napravio šestoricu suparničkih igrača, ali je, na njegovu žalost, lopta zaustavljena na crti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da ova akcija nije bila slučajnost, dokazuje i gol koji je Ben Arfa zabio nakon sličnog prodora u pobjedi protiv St. Etiennea (4:1) u rujnu. U svakom slučaju, Ben Arfa je glavni razlog što je Nice na visokom petom mjestu u francuskom prvenstvu u kojem je ovaj igrač čudesnog talenta, ali i teškog karaktera, postigao sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben Arfa je profesionalnu karijeru započeo u Lyonu nakon kojeg je igrao za Marseille, a 2010. je otišao u Newcastle. Briljirao je u sezoni 2011/12 kada su Svrake osvojile peto mjesto u Premier ligi, no kasnije mu je forma pala, a zbog sukoba s klupskim vodstvom je najprije poslan na posudbu u Hull, da bi prošlo ljeto stigao u Nicu s kojom je potpisao jednogodišnji ugovor. To ujedno znači da će na ljeto biti slobodan igrač i ne bi bilo čudno da završi u nekom većem klubu. A sudeći prema trenutnim igrama, ni mjesto u francuskoj reprezentaciji na Euru nije nemoguće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo