U SJENI VELIKE SMJENE I NOVE ERE NA MAKSIMIRU: / U potpunoj tišini Dinamo napustio najdugovječniji čovjek plave svlačionice

Image
Foto: Marko Lukunic/Vecernji list

Brinuo se o svemu, na njegov rad nije bilo prigovora

23.4.2020.
6:59
Marko Lukunic/Vecernji list
VOYO logo

Trenerska križaljka u Maksimiru slaže se. Kadrovske promjene na toj posebno osjetljivoj poziciji pred završetkom su. Jučer je i službeno Igor Jovičević (46) postao trenerom prve momčadi Dinama, bivši nogometaš modrih i reprezentacije Makedonije, uvijek požrtvovni Goce Sedloski (46) preuzeo je juniore, dok će bivši trener Hajduka i hit stručnjak Slaven Belupa Željko Kopić (42) najvjerojatnije preuzeti mjesto šefa omladinske škole.

Image

13.02.2019., Zagreb - Odlazak momcadi GNK Dinamo u Plzen na prvu utakmicu sesnaestine finala UEFA Europa Lige protiv Viktorije Plzen. Damir Bukovina, Amer Gojak Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Promjena u stručnom stožeru

Međutim, u sjeni priče o novom Dinamovu treneru i njegovim suradnicima, kao i o odlasku uspješnog Nenada Bjelice koji je tako ostavio na Maksimiru naslijeđe koje će trebati znati voditi i rezultatski oploditi kao što je to on radio i uradio, dogodila se još jedna promjena u stručnom stožeru prve momčadi Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[VIDEO] POČELA JE NOVA ERA U DINAMU: /

Preuzeo je vruću prvu klupu Modrih i otkrio što mu je rekao Bjelica; 'Dao mi je savjet, sigurno da je...'

Image
[VIDEO] POČELA JE NOVA ERA U DINAMU: /

Preuzeo je vruću prvu klupu Modrih i otkrio što mu je rekao Bjelica; 'Dao mi je savjet, sigurno da je...'

Naime, nakon 23 godine s pozicije tehničkog direktora ili team managera odlazi Davor Bukovina, javljaju Sportske novosti.

"Čovjek s najdužim kontinuiranim stažem u Maksimiru u prvoj momčadi, koji je od 1. siječnja 1997. do danas dio svih momčadi, radio je sa svim trenerima od Otte Barića do Nenada Bjelice, čovjek koji se brinuo o svemu što je bilo vezano za momčad, od toga tko ima kartone preko obavještavanja četvrtog suca o zamjenama, do organizacije putovanja i svega vezanog za utakmice, a što se ne tiče same taktike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

26.06.2019., Murska sobota, Slovenija - Nogometasi Dinama odradjuju vecernji trening na stadion Fazanerija tijekom priprema u Sloveniji. Tehnicki direktor Davor Bukovina. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Posao team managera s godinama dobio sve veći opseg i važnost

Posao team managera s godinama je dobio sve veći opseg i važnost, pedantno ga je radio Bukovina, dobro surađivao i s Nenadom Bjelicom, "na njegov rad nikad nije bilo prigovora. Ostat će Bukovina i dalje u klubu, biti na raspolaganju u raznim segmentima posla, na usluzi i svom nasljedniku, njegovo iskustvo svakako je neprocjenjivo", stoji u tekstu SN-a.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo